Connect with us

Amerika

TRAMP BEZ SIMPTOMA KOVIDA: Korona je bila blagoslov, svi Amerikanci će besplatno dobiti moju terapiju!

Published

on

Američki predsednik Donald Tramp, koji se leči od Kovida 19, nema simptome poslednja 24 sata i u stabilnom je stanju, objavio je lekar Bele kuće Šon Konli.

Prema njegovoj objavi “Tramp se oseća sjajno i vitalne funkcije, uključujući saturaciju kiseonika i respiraciju, su stabilne i u normalnom okviru”. Dodao je da Tramp nema temperaturu četiri dana i da su laboratorijski nalazi u ponedeljak pokazali da ima određen nivo antitela.

Nije precizirao da li je i dalje na lečenju, niti koje lekove prima. Prema Centrima za kontrolu bolesti, potrebno je jedna do tri nedelje da organizam počne da pravi antitela.

Sve je veći broj zaposlenih u Beloj kući, članova Republikanske stranke i administracije koji su testirani pozitivno na koronavirus, otkako je predsednik Donald Tramp objavio da su on i njegova supruga Melanija oboleli od kovida 19.

Tramp: To što sam zaražen je blagoslov

Donald Tramp je objavio video poruku u kojoj kaže da je to što je zaražen koronavirusom “blagoslov od Boga”, jer mu je dalo znanje o mogućim lekovima za tu bolest.

“Mislim da je blagoslov od Boga što sam ga dobio. Bio je to prerušeni blagoslov”, rekao je, ističući svoje iskustvo sa eksperimentalnom kombinacijom lekova koju je dobio.

Naime, Tramp je jedini na svetu primio “trostruku terapiju” za koronu i za samo tri dana se vratio u Belu kuću. terapija se sastojala od remdesivira i deksametazona o čijem se destvu na koronavirus dosta pričalo, ali i eksperimentalni koktel antitela kompanije Regeneron, koji je još u fazi testiranja. Tramp je potvrdio da je tražio od lekara taj lek i obećao da će raditi na tome da eksperimentalna kombinacija lekova koju je primio u bolnici, uključujući i Regeneron koktel, bude besplatno dostupan drugim Amerikancima, prenosi CNN.

“Želim da svi imate isti tretman kao vaš predsednik”, rekao je Tramp, dodajući da je to bilo “neverovatno”.

Izvor: Mediji / Nova.rs
Foto: Printscreen Twitter @realDonaldTrump

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement