Chicago
36°
Ведро
6:56 am4:21 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 10mph SW
Влажност: 68%
Притисак: 29.93"Hg
УВ индекс: 0
ЧетПетСуб
50/37°F
43/39°F
45/37°F

Published 1 godina ranije

By Antonije Kovačević

TRAGIČNA SMRT SRBINA U AMERICI: Nenad stradao istovarajući kamion, iza njega ostao sin od godinu i po dana

Tužan dan za srpsku zajednicu u Sjedinjenim Američkim Državama i gradu Čikagu. Nenad Kočmar (40) u petak je tragično izgubio život obavljajući svoj posao.

Ovaj rođeni Subotičanin, koji je poslednjih deset godina radio kao vozač kamiona, stradao je prilikom istovara u američkoj državi Njujork, kada je na njega pala vodovodna cev koju je prevozio.

Iza njega je ostala supruga i sin od godinu i po dana.

Nenad je bio omiljen u srpskoj dijaspori, koja ga je znala i kao uzornog sportistu, pravog DIF-ovca.

“Iznenadna smrt našeg voljenog Nenada Koče Kočmara je poražavajući i srceparajući gubitak za sve koji su imali privilegiju da ga poznaju. Bio je to redak i divan čovek sa zlatnim srcem, tako punim čistote i dobrote. Iako ne postoji razumljiv način da se razume ovakva apsolutno šokantna i neopravdana tragedija, moramo verovati da je on na boljem mestu.

Koča je bio divan muž, otac koji voli, brat i sin pun ljubavi i ujak koji je obožavao. Voleli su ga svi koji su ga tokom godina upoznali. Svoj život je posvetio porodici, a najveća sreća i ponos mu je bio sin Aleksa. Povodom ove strašne tragedije, molimo Vas da donirate bilo koji iznos kako biste pomogli porodici da se prilagodi životu bez Koče, koji je jedini hranio svoju suprugu (Mariju Janić) i njihovog sina.

Uz sve neophodne životne troškove, za Koču je bio prioritet da njegov Aleksa ima dobro obrazovanje. Deo vaše donacije pomoći će porodici da pokrije i te troškove. U ime porodice, hvala vam na velikodušnoj podršci u ovom izuzetno teškom trenutku”, napisali su na platformi GoFundMe njegovi prijatelji.

Svi Vi koji želite da pomognete njegovoj porodici u ovim teškim trenucima možete to uraditi donacijama OVDE!.

Hvala!

Tekst: Serbian Times Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE