Chicago
64°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 64°F
Wind: 6mph NNE
Humidity: 88%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 0
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

TRAGEDIJA U CRNOJ GORI: Muškarac iz Srbije se udavio u Ulcinju, ženi se bore za život!

Muškarac iz Tutina S. O. (58) utopio se u sredu u Crnoj Gori, na Velikoj plaži u Ulcinju usled snažnih talasa i struja, a njegovoj supruzi se lekari bore za život.

Talasi na Velikoj plaži bili su izuzetno snažni, a morska strujanja nepredvidiva što je prema nezvaničnim informacijama medija i dovelo do tragedije.

Njega je, kako piše Primorski, iz vode izvukao doktor iz Novog Pazara i uz pomoć medicinskih sestara započeo reanimaciju, pišu Vijesti.

Drugi posetioci plaže su odmah pritekli u pomoć bračnom paru, hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće, međutim, privrednik nije uspeo da preživi posledice velikih talasa. Njegova supruga je prevezena u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju gde se sada bore za njen život.

PROČITAJTE VIŠE:

Nadležni pozoravaju na vremenske nepogode i velike talase koji se javljaju iznenada i naglašavaju potrebu za pojačanim oprezom prilikom kupanja i boravka na obali. Na crnogorskim plažama već danima je istaknuta crvena zastava zbog izuzetno snažnih talasa.

Nastradali muškarac je inače poznat po uspešnom poslovanju u Tutinu gde je bio vlasnik radnje u centru grada koja se bavi prodajom plastike. Njegova tragična smrt šokirala je sve koji su ga poznavali, kako u Tutinu, tako i šire, a lokalna zajednica izgubila je poštovanog preduzetnika i požrtvovanog pojedinca.

POVEZANE TEME:

HEROJSKI ČIN SRBA U CRNOJ GORI: Spasili 9 ljudi sa potonulog glisera! (FOTO)

“NJIHOVA VREDNOST JE DOKAZANA”: Čuveni grčki list posvetio tekst srpskim herojima vatrogascima! (FOTO)

NASTAVLJA SE ZASTRAŠIVANJE SRBA U HRVATSKOJ: Ljubodrag živeo u Vukovaru više od 20 godina posle rata, pa uhapšen zbog navodnog zločina!

Izvor: Mediji
Foto: Trip Advisor / Wienek

YOU MAY LIKE