Chicago, IL
27°
Snow Shower / Wind
6:34 am5:32 pm CST
Feels like: 12°F
Wind: 22mph N
Humidity: 81%
Pressure: 29.93"Hg
UV index: 0
1 am2 am3 am4 am5 am
27°F
27°F
27°F
27°F
27°F
SatSunMonTueWed
36°F / 32°F
55°F / 37°F
59°F / 50°F
64°F / 28°F
34°F / 25°F

Published 2 years ago

By admin

TRAGEDIJA U HOLIVUDU: Alek Boldvin ubio članicu ekipe na snimanju filma, reditelja ranio! (FOTO)

Holivudski glumac Alek Boldvin ubio je direktorku fotografije Halinu Hačins na snimanju vesterna u Novom Meksiku u SAD kada je pucao iz pištolja, piše “Njujork tajms”. Reditelj tog filma Džoel Souza ranjen je u ovom bizarnom incidentu.

Do incidenta je došlo tokom snimanja vesterna „Rust“ u okrugu Santa Fe, rekao je portparol policije Huan Rios, a prenosi „Njujork tajms“.

Rios je rekao da je se tragedija desila tokom snimanja ili probe snimanja scene na ranču „Bonanca Krik“.

U toku su razgovori policije s članovima filmske ekipe kako bi se utvrdilo kako su dve osobe upucane tokom snimanja.

„Pokušavamo da utvrdimo koja vrsta projektila je korišćena“, rekao je Rios. Prema njegovim rečima, kancelarija šarifa nije podnela prijave protiv bilo koga u vezi sa pucnjavom.

Reditelj Souza je prebačen u bolnicu „Kristus Sent Vinsent“ u Santa Feu i još uvek nije poznato u kakvom je stanju.

Ubijena direktorka fotografije prethodno je na Instagramu objavila fotografije sa snimanja filma „Rust“. Među njima je i fotografija od utorka, na kojoj jaše konja na slobodan dan.

Novinar CBS-a Rik Folbaum objavio je prvu fotografiju Aleka Boldvina nakon tragedije u kojoj je slučajno ubio članicu filmske ekipe vesterna koji je snimao u SAD, a reditelja filma ranio.

„Rastrojeni Alek Boldvin nakon što ga je policija ispitala o slučaju smrti člana filmske ekipe u Novom Meksiku“, napisao je Folbaum.

Alek Boldvin je već imao istoriju susreta s policijom, piše „Njujork tajms“.

Uhapšen je 2014. nakon što je vozio bicikl u suprotnom smeru na Petoj aveniji u Njujorku. Kod sebe nije imao dokumente, a policajci koji su ga sproveli u stanicu podneli su prijave protiv njega zbog neprimerenog ponašanja, jer je tokom privođenja bio nasilan.

Sledeće godine protiv njega je podneta prijava za nasilno ponašanje kada se posvađao s jednim čovekom oko mesta za parkiranje. Na Krivičnom sudu na Menhetnu izjavio je da je kriv, nakon čega je pohađao kurs za savladavanje besa.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Twitter @RickFolbaum

YOU MAY LIKE