Chicago
72°
Clear
6:49 am6:29 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
WedThuFri
79/64°F
72/54°F
61/46°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

TRAGEDIJA U AMERICI: Otac spasio troje dece iz reke, pa izgubio ravnotežu i udavio se! (VIDEO)

Muškarac je nastradao u sredu nakon što je svoje troje dece izvukao na sigurno iz reke u centralnom Nju Džersiju, saopštile su vlasti, javljaju “CBS News”.

Svedoci su rekli da su videli oca kako prati svoju decu u reku Milstoun – pritoku veće reke Raritan koja se proteže oko 65 kilometara – nakon što su ušli u vodu i “brzo se uznemirili”, navodi se u saopštenju policijske uprave grada Franklin. Deca imaju 8, 11 i 13 godina, navodi se u saopštenju.

Svedoci su policiji rekli da je njihov otac uspeo da ih prebaci u plitku vodu pre nego što je izgubio ravnotežu i nestao u reci.

Muškarac, identifikovan kao 42-godišnji stanovnik Saut Rivera, nije mogao da bude pronađen kada su policajci stigli na lice mesta u sredu popodne, iako su njegova deca već bila na obali. Ronilački tim sa kancelarijom tužioca okruga Somerset pronašao je telo muškarca oko 17.30 po lokalnom vremenu. Vlasti su prvobitno pozvane na lice mesta oko tri sata ranije.

Policija je saopštila da će ime muškarca biti objavljeno nakon što budu obavešteni članovi njegove porodice. Njegova deca su zbrinuta i puštena na licu mesta i nije im bila potrebna dalja medicinska pomoć, navodi odeljenje.

Ovonedeljni incident na reci Milstoun dolazi nakon niza nedavnih utapanja odraslih koji su pokušavali da spasu decu.

Prošlog meseca, Amerikanac se udavio u jezercu u Mejnu dok je pokušavao da spase svoje dve ćerke, koje su odvučene u dublji deo gde se jezero uliva u reku, izvestio je AP, pozivajući se na službu čuvara Mejna.

Još jedan muškarac utopio se 4. jula, kada je skočio sa svog čamca na jezeru Mičigen da spase dete koje je palo sa splava i borilo se u vodi. Zvaničnici su kasnije identifikovali čoveka kao Luka Lejdlija, 43-godišnjeg stanovnika Vinetke koji je preživeo napade 11. septembra u Njujorku.

Ranije, u junu, jedan vatrogasac iz Njujorka poginuo je nakon što je pokušao da spase svoju ćerku iz vode u Ejvonu.

Jedan 37-godišnji muškarac umro je u jezeru Nokamikson u Pensilvaniji nekoliko nedelja kasnije nakon što je spasio dvoje dece, navodi “CBS Philadelphia”.

POVEZANE TEME:

DEČAK HTEO DA ZARADI, A KOMŠIJE GA PRIJAVILE: Policajaci mu priredili iznenađenje koje će pamtiti ceo život! (VIDEO)

JEDAN OD OSNIVAČA TVRDI: Imamo dokaze da CIA i FBI uređuju tekstove na Vikipediji!

MARDŽ JE SUPER BAKA: Amerikanka (87) obuzdala provalnika, pa ga nahranila jer je bio gladan!

Izvor: Telegraf
Foto: Printscreen YouTube / PIX11 News

YOU MAY LIKE