Chicago
66°
Cloudy
6:42 am6:41 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 9mph ESE
Humidity: 87%
Pressure: 30.11"Hg
UV index: 0
WedThuFri
66/63°F
68/61°F
70/61°F

Published 1 year ago

By Antonije Kovačević

TRAGEDIJA I SIMBOLIKA: Ronaldo izgubio sina, devojčica blizanac preživela. Pre dva dana nosio loptu ispod dresa i najavio porođaj

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera planete i njegova partnerka Georgina Rodrigez izgubili su sina, koji je preminuo nedugo po porođaju. Devojčica blizanac je dobro i nalazi se van životne opasnosti.

Georgina i Ronaldo su u oktobru prošle godine objavili da čekaju blizance i sada su morali da se suoče sa gubitkom jednog od njih.

“Sa najdubljom tugom moramo da objavimo da je naš dečak preminuo. Ovo je najveći bol koji roditelj može da oseća. Samo rođenje naše devojčice nam daje snagu da živimo u trenutku sa nekom nadom i srećom. Hteli bismo da zahvalimo doktorima i sestrama na pažnji i nezi, kao i na podršci. Svi smo pogođeni ovim gubitkom i molimo za privatnost u ovom veoma teškom trenutku. Naš dečak ostaje naš anđeo. Uvek ćemo te voleti”, napisao je Portugalac.

Podsećamo, devojčica će Ronaldu biti peto dete, a jedno već ima iz veze sa Rodrigezovom.

Ne tako davno, Ronaldo se radovao rođenju petog i šestog deteta. Sada je sve dobilo tužan epilog.

A samo dva dana ranije, proslavljajući het-trik protiv Noriča u dresu Mančester junajteda, Ronaldo je nakon meča poneo loptu, stavio je ispod majice i time podsetio na dolazeće prinove.

Loptu je potom poklonio Alehandru Garnaću, iako mu je kao strelcu het-trika po fudbalskom običaju pripadala.

Kasnije je napisao i poruku da je pre 30. rođendana imao 30 het-trikova i isto toliko posle 30. rođendana.

Samo dva dana kasnije zadesila ga je tragedija.

Izvor: Nova.rs Foto: EPA / Peter Powell

YOU MAY LIKE