Connect with us

Amerika

TOTALNI HAOS U SIJETLU: Antifa i BLM nasilno blokirali ulice povodom inauguracije! (FOTO, VIDEO)

Published

on

Pripadnici pokreta Antifa i Black Lives Matter (BLM) udružili su snage u Sijetlu kako bi blokirali saobraćaj u centru grada. Na video snimcima vidi se kako demonstranti pale veliku vatru u neposrednoj blizini nekoliko gradskih autobusa!

Demonstranti su zaustavili saobraćaj u centru Sijetla u sredu uveče nakon inauguracije predsednika Džoa Bajdena, pri čemu je više automobila i autobusa zaustavljeno dok su demonstranti palili veliki transparent.

Nezavisni novinar Brendon Gutenšvager objavio je na tviteru video snimak grupe koja je zapalila američku zastavu.

Demonstranti su uzvikivali “Nema policaje, nema zatvora, totalna abolicija”, dok su marširali kroz poslovnu četvrt u centru grada.

Gutenšvager je objavio i prizore vandalizovane prodavnice Amazon Go. Na snimku se vide razbijeni prozori i mnoštvo poruka ispisanij sprejem na zidovima. Poruke su uključivale „Giljotina za Bezosa“.

Zvaničnici policijske uprave Sijetla tvitovali su fotografije na kojima se vidi šteta naneta preduzećima u centru grada.

Video КOMO News 4 koji je objavio nezavisni novinar Andi Ngo pokazuje kako učesnici marša pokušavaju da razbiju prozore radnji.

Кolumbijac iz Sijetla objavio je na tviteru video snimak koji prikazuje štetu na zgradi suda i policajce koji pokušavaju da povrate kontrolu nad tim područjem.

Кako se nasilje nastavlja u Sijetlu, sve više policajaca stiže i pokušava da sprovede hapšenja.

Izvor: Breitbart
Foto: Printscreen Twitter / KOMO News

Advertisement