Connect with us

Amerika

“TOP GAN” PILOT POSTAO POČASNI SRBIN: Divno je boriti se za Trampa rame uz rame sa srpskim Amerikancima!

Published

on

Kandidat za kongresmena Dan Siverson, penzionisani komandant američke avijacije i nosilac najveće TOP GUN pilotske titule, udružio se sa Srbima u podršci Trampu u borbi protiv komunizma.

Siverson je danas obećao da će podržati pokret “Srbi za Trampa”, koji pokušava da organizuje više od milion Srba koji imaju pravo glasa u SAD da daju svoj glas za reizbor predsednika Donalda J. Trampa.

“Nema sumnje da se suočavamo sa velikim pritiskom demokrata kroz komunističk propagandu”, rekao je Siverson. „Srpski Amerikanci razumeju koliko destruktivan komunizam može da bude i apsolutno je divno videti ih kako se udružuju kako bi sprečili da radikalna levica uspostavi nešto tako opasno u našoj velikoj zemlji.“

Odgovarajući na njegovu podršku srpskoameričkoj zajednici, “Srbi za Trampa” odlučili su da Siversona proglase “počasnim Srbinom”.

“Počasni Srbin” je priznanje za pripadnike zajednice koji nisu srpskog porekla, a koji su ponosni, patriotski orijentisani pojedinci koji vole Ameriku i koji stoje uz predsednika u ovim teškim vremenima, pomažući da bude izabran za drugi mandat.

“Počastvovani smo Denovom podrškom i čast nam je da udružimo snage u borbi protiv opasnosti sa kojima se naša velika država suočava, a koje prete da će uništiti samu srž Amerike koju smo svi ponosno zajedno izgradili”, rekla je dr. Olga Ravasi, suosnivačica udruženja “Srbi za Trampa”.

“Srbi za Trampa” osnovale su Olga Ravasi i gospođa Pamela Kolins, u cilju podsticanja građanskog angažmana u ovom ključnom vremenu za zemlju. Grupa podržava predsednika Trampa jer veruje da se nacija suočava s egzistencijalnom krizom i da je američkom narodu potrebno njegovo snažno vođstvo, spremnost da donese teške odluke i njegova podrška redu i zakonu.

Pored toga što podržava “Srbe za Trampa”, Siverson je vatreni zagovornik prava na nošenje oružja i zakona kojim se podržavaju veterani.

Den Siverson se kandiduje u 19. kongresnom okrugu na Floridi, koji pokriva Cape Coral, Ft. Myers, Estero, Marco Island i Naples.

VOJNIČKA ČAST: Den Siverson sa suprugom, pored plakata sa slikom iz pilotskih dana

Porodični je čovek koji iza sebe ima 22 godine službe kao pilot vojne avijacije (NAVY) u raznim delovima sveta, za šta je nagrađen sa više odlikovanja, a osam godina je službovao kao (state representatives) u Predstavničkom domu MInesote (2002-2010), a poznat je i kao izumitelj.

Siverson je rođen u Minesoti kao najmlađe od četvoro dece. Njegov otac služio je u Drugom svetskom ratu, a njegova majka Eleonora bila je zavarivač na vojnim brodovima tokom rata. Diiplomirao je fiziku na Univerzitetu St. Cloud State u Minesoti. Tokom karijere zaradio je medalju za postizanje mornarske mornarice, medalju za pohvalu mornarice i dve medalje za zaslužne zasluge za izuzetno vođstvo.

Izvor: SeversonGorCongress Foto: Privatna arhiva

Advertisement