Chicago, IL
52°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 50°F
Wind: 6mph NNE
Humidity: 44%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 2
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
50°F
50°F
46°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
45°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 46°F

Published 2 years ago

By admin

TINEJDŽER ‘ODRAO’ AMERIČKI NBC: Uzeo 275 miliona dolara odštete zbog klevete! (VIDEO)

Učenik katoličke srednje škole Kovington Nikolas Sendmen dogovorio sa medijskom kućom En-Bi-Si (NBC) odštetu za klevetu u iznosu od 275 miliona dolara!

Nijedna strana nije objavila tačne uslove nagodbe.

“U ovom trenutku želeo bih da objavim da da smo postigli nagodbu sa NBC. Uslovi su poverljivi“, napisao je Sendmen na Tviteru.

NBC je treća korporativna medijska organizacija koja se nagodila sa Sendmenom nakon što su on i njegovi drugovi iz razreda optuženi da su ismevali indijanskog aktivistu Nejtana Filipsa ntokom “Marša za život” prošlog januara.

Mnogi u medijima su Sendmena predstavili kao agresivnog rasistu koji je inicirao sukob sa Filipsom. Međutim, nezavisna istraga je zaključila da “za to nema dokaza”.

U danima nakon medijskih napada na Sendmena, snimci svedoka pokazali su da je Filips prvi prišao Sendmenu. Snimci su takođe pokazali da se grupa afroaeričkih jevreja suočila sa Sendmenom i Filipsovom grupom mnogo pre nego što su se sva katera našla lice u lice.

U intervjuu za NBC, Sendmen je objasnio da je ostao da stoji ispred Filipsa jer nije želeo da iskaže nepoštovanje i okrene se dok mu je Filips govorio.

Sendmenva nagodba sa NBC-om dolazi nakon dve nagodbe sa Vašington Postom u iznosu od 250 miliona dolara, i CNN-om visine 275 miliona dolara.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Breitbart
Foto: Printscreen Instagram @Instagram @ka_ya11

YOU MAY LIKE