Chicago, IL
55°
Sunny / Wind
6:02 am7:36 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 20mph W
Humidity: 31%
Pressure: 30.07"Hg
UV index: 4
5 pm6 pm7 pm8 pm9 pm
55°F
55°F
54°F
52°F
50°F
SatSunMonTueWed
50°F / 36°F
61°F / 41°F
63°F / 52°F
59°F / 39°F
46°F / 37°F

Published 2 years ago

By admin

TEŠKI DANI ZA TRAMPOVU ĆERKU: Ivanka snimljena u suzama, muž joj se bori za život!

Ivanka Tramp, ćerka Donalda Trampa, snimljena je kako tužna hoda ulicama Majamija, a smatra se kako je uznemirena zbog supruga Džereda Kušnera.

Ivanka Tramp (40) je najpoznatija kao ćerka bivšeg američkog predsednika i milionera Donalda Trampa, ali mnogi ne znaju da je ona i požrtvovna supruga i majka.

Naime, Ivanka je preduzetnica i bivša politička savetnica, kao i supruga Džereda Kušnera, takođe preduzetnika, investitora i političkog konsultanta s kojim ima troje dece. Porodica Tramp-Kušner je oličenje američkog sna – bogati, uspešni i svi redom zgodni, ali čini se kako im trenutno nije nimalo lako.

Ivanka je tako snimljena kako hoda ulicom Majamija u suzama, a sve zbog zdravstvenog stanja svog supruga koji se već dugo bori sa zloćudnim tumorom štitne žlezde. Ivanka je snimljena kako telefonira ležerno obučena, a na mobilni plače. Suze nije mogla da sakrije ni pod sunčanim naočarima, a paparacii su snimili njenju tugu.

Zna se kako je pre manje od nedelju dana Ivankin muž Džered išao na opasnu operaciju uklanjanja tumora, a to mu nije ni prva po redu. Iako je porodica dala zvanično saopštenje kako je operacija dobro prošla, čini se da je Ivanka kao brižna supruga i dalje vrlo potresena celom situacijom.

Džered je od javnosti dugo krio da se bori s rakom, a zapravo je oboleo još dok je radio u Beloj kući pre nekoliko godina.

Inače, Ivanka s Džeredom ima troje dece, ćerku Arabelu i sinove Džozefa i Teodora, a porodica živi na sunčanom imanju na Floridi. Slavu je Ivanka stekla zahvaljujući tome što je ćerka kontroverznog biznismena i bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, a trenutno je u potpunosti posvećena ulozi majke te izgleda da joj politički angažman ne nedostaje. Njena majka, Trampova prva supruga, bivši model Ivana Tramp, je nedavno preminula.

Ivanka je i modna ikona ali i simbol uspešne žene koja sjajno balansira porodične i poslovne obaveze, ali tokom njenig života se uz nju vezivalo i mnogo skandala i kontroverzi. Kao što znamo, puno se tokom njenog života i rada za Belu kuću pričalo o izopačenom odnosu oca Donalda i Ivanke i to sve zbog njegovih neprimjrenih izjava na temu njihovog odnosa.

Naime, bivši američki predsednik često je znao neprimereno da dodiruje miljenicu Ivanku, a jednom je šokirao javnost izjavom kako bi se s njom ‘sigurno zabavljao da mu nije ćerka’. Često je javno komentarisao i njen fizički izgled, odnosno ‘najbolje telo’.

S druge pak strane, Ivanka baš nikada nije dala povoda da se o njoj pletu skandali. Uvek je bila uzorna učenica, lepotica i preduzetnica, a danas je smatraju i modnom ikonom. Nadamo se samo da više neće imati potrebe da plače po ulicama.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Kurir
Foto: YouTube / Face the Nation

YOU MAY LIKE