Chicago
66°
Cloudy
6:44 am6:38 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 8mph NNE
Humidity: 84%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 1
FriSatSun
70/59°F
77/63°F
77/63°F

Published 2 weeks ago

By Antonije Kovačević

TERZIN DOLAZI U ČIKAGO I PORUČUJE: Dani odluke su pred nama, dešava se tačno ono što je zapisano u Bibliji! (VIDEO)

Profesor biologije i genetike Tomislav Terzin izabran je glasovima dijaspore za Srbina 2022. godine u Kanadi, i pored toga što je u toj zemlji, naročito u vreme pandemije korone, trpeo velike napade i osude, a zbog odbijanja da se vakciniše zabranjen mu je i ulazak na Univerzitet Alberta, na kome već dugo predaje.

To ga, međutim, nije pokolebalo da u svojim javnim nastupima ruši tabue i predrasude o temama o kojima se drugi plaše ili ustručavaju da govore.

U najavi dva predavanja koja će održati u Čikagu u četvrtak 14.septembra (6PM) i u subotu 16.septembra (7PM) na adresi 5608 N Pulaski Road, a čije će teme biti “Da li je svet na samrti” i “Kako preživeti smak sveta?” on je govorio o vezi aktuelnih svetskih dešavanja sa Biblijskim otkrovenjima, gde su ona detaljno opisana.

U ekskluzivnom intervjuu koji je dao uredniku Serbian Timesa i Serbian News Antoniju Kovačeviću profesor Terzin iz naučne i biblijske perspektive objašnjava koji su to znaci i simboli sumraka čovečanstva koji predstoji i šta nam donose dani i meseci pred nama.

Ulaz na predavanja u Čikagu koja 14 i 16. septembra organizuje udruženje “Knjiga na poklon” je slobodan.

Svi koji žele da naruče knjigu profesora TomislavaTerzina “Cenzurisana naučna otkrića” mogu to da učine preko ovog linka: https://www.knjiganapoklon.com/product-page/cenzurisana-nau%C4%8Dna-otkri%C4%87a

AUTOR/VIDEO: Antonije Kovačević

Za više ekskluzivnih intervjua i zanimljivih reportaža iz života srpske i balkanske dijaspore u Americi, Kanadi i celom svetu zapratite (Subscribe) naš Youtube kanal Serbian News USA jedni klikom na OVAJ LINK!

POVEZANE TEME:

INTERVJU, PROFESOR TERZIN: Hoće li nam glave doći virusi ili ono što se iza brda valja…?

TERZIN RASKRINKAVA DARVINA: U Bibliji ima više naučnih dokaza nego u Teoriji evolucije! (VIDEO)

EKSKLUZIVNO, PROFESOR TERZIN: Kako je vakcina uticala na prirodni imunitet i da li smo spremni za sledeći virus? (VIDEO)

YOU MAY LIKE