Connect with us

Amerika

TAKER KARLSON O PREDLOGU ZAKONA: Demokrate sprečavaju deportaciju ubica, dilera i silovatelja!

Published

on

Poznati novinar Taker Karlson u svojoj emisiji na Foks kanalu otkrio je informaciju da je u proceduri zakon kojim će se kriminalcima, počiniocima najgorih krivičnih dela

“U Kongresu je u ovom trenutku predloga zakona koji se zove “Zakon o novom putu napred” (New Way Forward Act). Na žalost, prošao je gotovo bez publiciteta. Zakon predložen od strane 44 demokrata iz Predstavničkog doma, uključujući Ilhan Omar i Aleksandriju Okasio-Kortez. Ima otprilike 4.400 reči, skoro koliko i američki Ustav,” rekao je Karlson, pa dodao: “Kao i Ustav, on je osmišljen tako da stvori čitavu novu zemlju. Predlog zakona bi u potpunosti preradio naš imigracioni sistem, sa izričitom svrhom da se osigura da kriminalci mogu da se presele i trajno nasele ovde, nekažnjeno.”

Karlson je zatim istakao mnoge načine na koje bi zakon mogao da utiče na zemlju.

“Izjava za štampu kongresmena Hesusa Garsije iz države Ilinois izričito je u vezi s tim. Garsia se hvali da će predlog zakona srušiti “zatvor za deportaciju”. Ako se ovaj Zakon usvoji, više neće biti krivičnih dela koja automatski zahtevaju deportaciju. Nijedno. A jedno krivično delo, “falsifikovanje pasoša”, dobiće imunitet od deportacije, u svakom slučaju.”

“Postoje ljudi koji vrše silovanja, zlostavljanja dece, pa čak i ubistva, a dobijaju kazne manje od pet godina. Mnogo njih”, rekao je Karlson. “Ako se donese “Zakon o novom putu napred”, imigranti koji izvrše te zločine i dobiju te kazne, ostali bi u zemlji. Svi će oni jednog dana takođe imati pravo na državljanstvo.”, istakao je novinar Foksa u svojoj autorskoj emisiji.

Karlson je takođe upozorio da će zakonodavstvo dovesti do “otvorenih granica”.

“Predlog zakona će dodeliti nova ovlašćenja sudijama za imigraciju, omogućavajući im da ponište nalog za deportaciju”, rekao je Karlson. “Drugim rečima, antiameričke imigracione sudije – a mnoge od njih su upravo to – imale bi slobodu da otvore granice. Bez glasanja.”

Taker Karlson započeo je svoj program pričom o Vilmeru Rodrigezu, koji je ubijen dok je čekao da svedoči na sudu protiv članova bande MS-13 (Mara Salvatruća, originalno iz El Salvadora) koji su ga napali zbog toga što je zaštitio dva dečaka od njih.

“Do nedavno je Rodriguez bio zaštićen njujorškim zakonom, zbog čega su tužioci skrivali imena svedoka pre suđenja. Radi njihove sigurnosti”, objasnio je Karlson. “Ali novi zakon, koji je usvojen kako bi se pomoglo optuženima za krivična dela, zahtevao je od tužilaca da Rodrigezovo ime predaju advokatima članova bande. Skoro odmah, članovi bande su počeli maltretirati Rodrigueza. Ove nedelje, ubili su ga.

Izvor: Tucker Carlsson Tonight/Fox News Foto: Youtube

Advertisement