Chicago, IL
52°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 50°F
Wind: 6mph NNE
Humidity: 44%
Pressure: 29.7"Hg
UV index: 2
4 pm5 pm6 pm7 pm8 pm
50°F
50°F
46°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
45°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 46°F

Published 1 year ago

By admin

SVET SE POKLONIO RUDARU: Garav, pravo s posla, odveo sina na utakmicu!

Fotografija sa utakmice Američke koledž košarkaške lige obišla je svet. Kentaki Vajldketse, jednu od najboljih ekipa u državi, bodrili su otac i sin, a otac vidno umoran i prljav od rada u rudniku. Objavio ih je na svom Tviteru trener Vajldketsa, legendarni Džon Kalipari.

“Američki san moje porodice počeo je u Klarksburgu, u rudniku uglja, tako da me ova fotografija podseća na dom. Ono što mi je rečeno je da je posle smene ovaj čovek pojurio kući da pokupi sina kako bi ga odveo na utakmicu “Ne znam ko je on, ali imam VIP karte za njega i njegovu porodicu”, napisao je Kalipari na Tviteru.

Njegovo ime je Michael McGuire, a ime njegovog sina je Easton. Majkl radi u rudniku uglja u Apalačkim planinama, i ovo je bila prva Eastonova košarkaška utakmica na koledžu. Sve je za Foks prokomentarisala Majklova supruga Moli.

“Čuo sam se s njim, kada je nazvao rekao je da neće imati vremena da se istušira ​​ili ću propustiti većinu utakmice u Eastonu. Kupili smo karte da prisustvujemo utakmici, to će biti prva utakmica na koledžu u Kentakiju kojoj je Easton ikada prisustvovao” , rekla je Majklova supruga.

„Imao sam izbor. Ili idite odmah na utakmicu ili propustite poluvreme, idite kući i istuširajte se“, objasnio je Majkl čija je priča završila na brojnim sportskim portalima širom sveta. On toga sutradan nije bio svestan jer je radio, ali , kako kaže, na povratku kući shvatio je koliko mu je ljudi poslalo poruke i da je postao hit na internetu.

Izvor: Index.hr Foto: Printscreen / Twitter @UKCoachCalipari

YOU MAY LIKE