Chicago
61°
Fair
6:40 am6:45 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 8mph ESE
Humidity: 85%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
MonTueWed
72/63°F
70/61°F
66/61°F

Published 1 year ago

By admin

‘SVE U ŽIVOTU DUGUJEM NJOJ’: Kristijan Bejl oženio Srpkinju i prešao u pravoslavlje! (FOTO)

Slavni holivudski glumac Kristijan Bejl promenio je veru i prešao u pravoslavlje kada je oženio manekenku sprskog porekla, Sandru Blažić.

Mediji su brujali o tome kako su se Kristijanove majka i sestra protivile ovoj vezi, što glumca nije nateralo da odustane od ljubavi. Štaviše, on je prekinuo kontakt sa majkom i sestrom i čvrsto rešio da mu i deca znaju srpski jezik.

Sandra Blažić četiri godine je starija od Kristijana, a njena je porodica šezdesetih emigrirala u Ameriku iz tadašnje Jugoslavije.

-Sve u životu dugujem njoj. Ona je posebna i snažna žena – rekao je Kristijan Bejl u jednom intervjuu.

Priča o tome kakosu se glumac i njegova supruga upoznali liči na scenario holivudske romantične komedije.

Kristijanov mentor nakon dolaska u Holivud bila je Vinona Rajder koja mu je pomogla da dobije angažman u filmu “Little Woman” iz 1994. u kojem je ona igrala glavnu ulogu. Priča se da je Bejl na sve načine pokušavao da zavede Vinonu, ali ona je odbila njegovo udvaranje, te je utehu pronašao u glumici Samanti Matis.

Međutim, Vinona i Kristijan ostali su dobri prijatelji, a krajem devedesetih, Bejl je na jednoj od zabava Rajderove, upoznao njenu ličnu asistentkinju Sandru Blažić koja je Vinoni pomagala na snimanju filmova “Girl, Interrupted” i “Autumn in New York”.

Sandra i Kristijan imaju dvoje dece, ćerku Emelin i sina Džozefa.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: NPortal
Foto: Printscreen Instagram @christianbale_

YOU MAY LIKE