Connect with us

događaji

SUTRA NOVA RADOST ZA ČIKAŠKE MALIŠANE: Premijera predstave “Pinokio u novogodišnjoj čaroliji”! A tu su i paketići koje deli lično – Deda Mraz!

Published

on

Nakon predstave “Tri Praseta”, pozorišna trupa “Atelje 312” rešila je da obraduje mališane i njihove roditelje koji žive u Čikagu i okolini novom premijerom. I to predstavom koja se idealno uklapa uz ove hladne dane pred božićne i novogodišnje praznike.

“Pinokio u novogodišnjoj čaroliji” je naziv komada koga će sutra, sa početkom u 16 časova (4PM), imati prilike da u “Prairie Lakes Theater” (515 E. Thacker Dr, Des Plaines) vide svi koji su kupili karte (naravno), ali i oni koji požure i obezbede ono malo preostalih ulaznica za ovaj spektakl u najavi.

A ulog je veliki, jer će, pored nove predstave, svaki mališan dobiti na poklon i novogodišnji paketić!

DOBRA ZABAVA ZAGARANTOVANA: Pinokio sa drugarima, Deda Mraz i…paketići!

Organizatori iz “Ateljea 312” ističu da je predstava humanitarnog karaktera i da će veliki deo sredstava od prodaje karata biti upućen za našu decu na Kosovu i Metohiji.

Velike sanke Deda Mraza Nikole pune paketića su spremne! A tu je i Pinokio, koga čeka ozbiljan zadatak da spasi Deda Mraza i Novu Godinu i podstane pravi pravcati – hrabri dečak! A u toj avanturi će mu trebati pomoć…

“Predstava je interaktivna i deca aktivno učestvuju u njoj celim tokom. Nakon predstave, deca će moći da se slikaju sa Deda Mrazom u njegovim sankama”, poručuju iz “Ateljea 312” i dodaju da je za sve posetioce obezbeđen besplatan parking.

Sve informacije o predstavi i kartama možete naći na sajtu: Atelje312.com

Piše: A.K. Foto: Atelje 312

Advertisement