Chicago
72°
Clear
6:49 am6:29 pm CDT
Feels like: 72°F
Wind: 2mph SSW
Humidity: 66%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
WedThuFri
79/64°F
72/54°F
61/46°F

Published 4 months ago

By Serbian Times

“STUDIRAO JE 12 PUNIH GODINA”: Pronašli smo mamu Dijanu i Marka koji je uspeo da završi fakultet!

U Beogradu je pre nekoliko dana osvanuo zanimljiv bilbord koji je gospođa Dijana posvetila svom sinu Marku.

“Izvinjavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana”, stoji na bilbordu koji je ubrzo postao hit na društvenim mrežama. Dijana je videla vest i ubrzo je stigla poruka od nje.

“Hvala vam na prenesenoj vesti o bilbordu na koji sam stavila javno izvinjenje sinu Marku. Meni kao mami je jako važno da se vest pojavila u Zagrebu i RH odakle sam ja i odakle je ideja o bilbordu zapravo i krenula. Veliko hvala”, poručila je. Kontaktirali smo Dijanu koja nam je ispričala da je ideja o bilbordu došla sasvim spontano.

“Marko je studirao 12 godina jer je pauzirao, nije mu se baš nešto dalo završiti fakultet pa sam ja silno insistirala na tome. Dala sam mu obećanje da ću mu se javno izviniti kada vidim diplomu. Kao najbolja opcija mi se činila javno izvinjenje na billboardu”, ispričala je Dijana. Njen sin o čitavoj ideji nije znao ništa.

“Na sve moguće načine sam pokušavala doći do bilborda”

Dijana priznaje kako nije bilo baš jednostavno doći do bilborda za Marka. Obratila se jednoj marketing agenciji u Zagrebu koja joj je na kraju pomogla u realizaciji ideje.

“Na sve moguće načine sam pokušavala doći do bilborda u Beogradu s obzirom na to da ja živim u Zagrebu. Tu mi je puno pomogla jedna agencija koja mi je omogućila da dođem do bilborda jer ga je, naime, nemoguće kupiti kao privatna osoba i s privatnim porukama. Prepoznali su ovu super ideju i dali su mi mogućnost”, rekla je.

“Marko je diplomirao u maju, ali ja nisam mogla bilbord toliko brzo nabaviti koliko je on mene brzo iznenadio. Poslao mi je fotografiju i napisao da je diplomirao. Bilbord tada nije bio dostupan pa je postavljen tek 12. juna. Nisam mu nakon toliko studiranja htela slati cveće i balone, ovo mi se činilo bolje”, dodala je.

“Marko je bio oduševljen”

Dijanin sin je bilbord potom slučajno vidio jer je plakat postavljen u blizini Markovog radnog mesta.

“Bio je jako iznenađen i oduševljen. Dan nakon je nastala pompa. Nisam to očekivala. Ujutru sam se probudila i bila iznenađena dosegom ovog. ‘Još samo fali da završimo na televiziji’, rekla sam suprugu. I tako je i bilo. Zahvalna sam svima koji su prepoznali moju ideju”, rekla je Dijana kroz smeh.

“To je bila najbolja ideja da se izvinim javno. Inače volim raditi šale prijateljima za rođendan. Koliko sam čekala tu diplomu, evo ti javno izvinjenje. Tehnički, ta diploma neće ništa bitno promeniti u njegovom životu, ali bitno je kad nešto pokreneš da to i završiš”, zaključila je.

Marko trenutno živi i radi u Beogradu, a mama Dijana otkrila nam je i da se uskoro ženi.

PROČITAJTE VIŠE:

URNEBESNO! Majka nije verovala da će sin završiti fakultet, izvinila mu se na bilbordu u Beogradu! (FOTO)

VELIKO PRIZNANJE ZA SRPSKU NAUČNICU U AMERICI: Jelena Vučković izabrana u Nacionalnu akademiju nauka, među 500 Nobelovaca!

KOLUMNA, KOVAČEVIĆ: Kako je Jokić ponovo izmislio košarku u zemlji košarke, između dve kasačke sezone u Somboru i tri mlaka piva na Dunavu

Izvor: Index
Foto: Printscreen Facebook / UŽICE – OGLASNA TABLA /Privatna arhiva

YOU MAY LIKE