Chicago
81°
Sunny
6:47 am6:32 pm CDT
Feels like: 82°F
Wind: 3mph SE
Humidity: 55%
Pressure: 30.28"Hg
UV index: 5
MonTueWed
81/63°F
82/68°F
81/64°F

Published 2 weeks ago

By Serbian Times

STRAVIČNA NESREĆA U OSNOVNOJ ŠKOLI: Dečak pogođen gvozdenom kuglom u glavu na času fizičkog, hitno operisan zbog frakture lobanje!

U Osnovnoj školi “Slobodan Pajić Baja” u Pećincima dogodio se užasan incident kada je na času fizičkog učenik gvozdenom kuglom za bacanje pogodio đaka starijih razreda u glavu, prenosi Kurir.

Incident se, kako saznajemo, dogodio u ponedeljak, a povređeni učenik je odmah prevezen za Beograd u Dečju kliniku u Tiršovoj gde je operisan u utorak i sada je dobro.

Zabrinuti roditelji dece koja pohađaju ovu školu kazali da su odeljenja starijih razreda tog dana u popodnevnoj smeni imali čas fizičkog kada su bacali kuglu u dalj.

-Jedan dečak je bacio kuglu, a drugi se iznenada našao ispred njega i nenamerno ga je dečak pogodio kuglom u glavu. Deca su bila uplašena i zabrinuta, a dečak je hitno odvezen u bolnicu gde je kasnije operisan jer je imao tešku frakturu lobanje. Kakve će to posledice ostaviti na njegovo zdravlje i nastavak školovanja, ne znamo – rekao nam je jedan roditelj.

PROČITAJTE VIŠE:

Ističe da sve roditelje dece koja pohađaju tu školu zanima kako je do ovog, umalo kobnog događaja došlo, i da li će Ministarstvo prosvete preispitati odgovornost škole za to.

Majka povređenog dečaka potvrdila je da se u ponedeljak nesreća dogodila.

-Moj sin je operisan i sada je dobro hvala Bogu. Jedino to mi je bitno, detalje ne znam, deca koja su bila tamo najbolje znaju šta se desilo – kratko nam je kazala majka povređenog osnovca.

Iz Dečje klinike u Tiršovoj potvrdili su da se dečak iz Pećinaca nalazi u ovoj zdravstvenoj ustanovi, da je operisan i da je u stabilnom stanju.

POVEZANE TEME:

HEROJSKA BORBA JANE (12): Devojčica uprkos bolesti ne odustaje od svojih snova i sa majkom čeka na transplantaciju bubrega! (VIDEO)

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA: Rama i Omer 3 dana posle venčanja pobegli iz Sirije u Novi Sad, stvorili porodicu, a evo čime se bave! (FOTO)

SUDNJI DAN U LIBIJI: Nema dovoljno vreća za sve mrtve, nestaje hrane za bebe, moguće i preko 20.000 stradalih! (VIDEO)

Izvor: Kurir
Foto: RINA

YOU MAY LIKE