Chicago
63°
Clear
6:40 am6:45 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 7mph SE
Humidity: 78%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
MonTueWed
70/63°F
70/61°F
66/61°F

Published 1 week ago

By Serbian Times

POTRESNO SVEDOČENJE FRANCUSKE TENISERKE: Trener me je silovao više od 400 puta, rekao mi je da ima sidu!

Odlučila je da se oglasi u sklopu istrage o seksualnom zlostavljanju maloletnika unutra Teniskog saveza Francuske.

Anželik Koši je svedočila u okviru istrage i iznela jezive detalje zlostavljanja, čak i da ju je trener silovao 400 puta u periodu od dve godine, ponekad i tri puta dnevno.

Endrju Gedes je silovao dok je obavljao funkcionu trenera u reprezentaciji Francuske, a ona je imala samo 12 godina.

„Bili smo u La Bolu, tu je privodio svoje žrtve. Živela sam najgore dve nedelje u životu, silovao me je tri puta dnevno“, ispričala je teniserka nadležnima. Ona je dodala da joj je trener rekao da ima sidu, zbog čega je od svoje 13. do 18. godine živela ubeđena da i sama ima sidu.

Mnogo sam puta razmišljala o samoubistvu, silovao me je tri puta dnevno. Prve noći me je zamolio da odem u njegovu sobu, a ja nisam. I tako je on ušao u moju. Bilo je gore. Bila sam zatvorena, nisam mogla izaći kada sam htela”, ispričala je bivša teniserka, koja je danas i sama trener.

Poručila je treneru da to ne bi trebalo da radi, da ona to ne želi, a on joj je poručio da se to ponekad događa u odnosima između trenera i učenika koji provode toliko vremena zajedno i da je to normalno.

Uz to je trener imao i podršku teniskog saveza.

PROČITAJTE VIŠE:

“U svetu tenisa se znalo da njegovo ponašanje prema mladim devojkama nije korektno. Kada se jedna devojka požalila predsedniku da se neprimereno ponašao prema mladima, verbalnim i fizičkim nasiljem, odgovor je bio ‘Da, ali on nam donosi titule”, tvrdi Koši.

Još tri devojke, starosti između 15 i 17 godina, bile su njegove žrtve, a on ih je prisiljavao da prekinu veze sa porodicama i prijateljima. Bile su žrtve seksualnih napada u automobilu, svlačionici ili tokom trenniga.

Gedes je 2021. godine osuđen na 18 godina zatvora zbog seksualnog uznemiravanja četiri devojčice koje su tada imale između 12 i 17 godina.

POVEZANE TEME:

OPTUŽENI ZA NAPAD NA POLICAJCE: Pretučenim srpskim mladićima iz Gračanice određen pritvor!

SUDNJI DAN U LIBIJI: Nema dovoljno vreća za sve mrtve, nestaje hrane za bebe, moguće i preko 20.000 stradalih! (VIDEO)

KARLOS ALKARAZ NA STUBU SRAMA: Španski teniser gledao borbe bikova i pokrenuo lavinu kritika! (FOTO)

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen YouTube / Le Parisien

YOU MAY LIKE