Chicago
73°
Partly Cloudy
6:37 am6:48 pm CDT
Feels like: 73°F
Wind: 5mph E
Humidity: 69%
Pressure: 30.08"Hg
UV index: 0
SatSunMon
73/59°F
70/63°F
70/61°F

Published 2 weeks ago

By Serbian Times

STRAVIČANO NASILJE U OBRENOVCU: Držao devojku zarobljenu u kući, pobegla od iživljavanja sa povredama opasnim po život!

Muškarac N. G. (41) uhapšen je zbog sumnje da je zarobio i brutalno pretukao devojku (36) u svojoj kući kod Obrenovca. Žrtvi je odstranjena slezina i u životnoj je opasnosti.

Kako prenose domaći mediji, N. G. je devojku držao zatočenu četiri dana, od 26. do 30. avgusta, kada je žrtva uspela da se oslobodi i pobegne nazad kod majke.

U objavama na društvenim mrežama može se videti da su N. G. i žrtva bili u vezi. Kada devojka došla kod njega 26. avgusta, on ju je zaključao i počeo sa iživljavanjem. Tukao je rukama, nogama, predmetima iz kuće…

Posle četiri dana pakla, devojka je uspela da pobegne i vrati se u Beograd kod majke, koja je uspela da je nagovori da poseti lekara dan kasnije.

Žrtvi je izvađena slezina, nanete su joj teške telesne povrede i “život joj visi o koncu”.

PROČITAJTE VIŠE:

Osumnjičeni N. G. je na svom profilu na društvenim mrežama objavljivao zajedničke fotografije sa pretučenom ženom. Na slikama deluju srećno, nasmejani su u zagrljeni. Poslednju zajedničku fotografiju objavio je 24. avgusta, dva dana pre nego što je, kako se sumnja, otpočeo torturu nad svojom partnerkom, a u opisu je naveo: “Moja ljubav i ja”.

Inače, samo tri meseca ranije, 22. maja N. G. je objavio da se oženio sa drugom ženom.

-Dragi prijatelji, bićete naknadno obavešteni o zvaničnom činu koji će se održati u pravoslavnoj crkv – obavestio je tada svoje prijatelje.

Međutim, izgleda mu ta veza ipak nije uspela, pa je on pronašao novu partnerku koju je potom, kako se sumnja, pretukao.

Podsetimo, osumnjičenom se na teret stavlja protivpravno lišenje slobode i nanošenje teških telesnih povreda. Pretučena žena je i dalje u bolnici.

Istragu vodi Osnovno javno tužilaštvo u Obrenovcu.

POVEZANE TEME:

BOLAN APEL MAJKE IZ NOVOG SADA: Ćerka mi već tri godine trpi nasilje, želi da se ubije, obolela je od stresa! (FOTO)

(VIDEO) GRČKI MORNARI GURNULI ČOVEKA SA TRAJEKTA, OPTUŽENI ZA UBISTVO: Putnik snimio strašnu scenu! Nisu mu dali da uđe iako je imao kartu…

PROFESORKA KOJOJ SU ĐACI IZMAKLI STOLICU KONAČNO ĆE DOBITI 100% PLATU: “Zadovoljna sam, ali mi je ugovor samo na godinu dana!

Izvor: Serbian Times
Foto: Društvene mreže

YOU MAY LIKE