Chicago, IL
55°
Cloudy
6:31 am5:35 pm CST
Feels like: 55°F
Wind: 4mph SW
Humidity: 40%
Pressure: 29.79"Hg
UV index: 0
8 pm9 pm10 pm11 pm12 am
52°F
50°F
45°F
43°F
41°F
MonTueWedThuFri
63°F / 54°F
66°F / 28°F
34°F / 23°F
46°F / 32°F
54°F / 39°F

Published 12 months ago

By Serbian Times

STRADALI NA 300 METARA OD KUĆE: Dva srpska mladića mučki ubijena u Danskoj, napadnuti bez ikakvog povoda!

Petar M. Stešević (17), mladić poreklom iz Crne Gore i njegov najbolji prijatelj N.Š. (18) poreklom iz okoline Čačka, ubijeni su u ponedeljak 300 metara od kuće u kojoj je Petar živeo sa porodicom kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala grupa mladića!

Petrov otac, Nenad Stešević, sa tugom u glasu je u svojoj ispovesti za Kurir ispričao da ništa nije slutilo na ovakav zločin i da je Petrova majka samo nekoliko minuta pre ubistva razgovarala sa sinom na telefon.

-Sve se dogodilo 300 metara od naše kuće ovde, on je uveče izašao sa dva drugara, N.Š. i jednim momkom iz Danske. Majka ga je zvala i rekao joj je samo da krenuo kući, a bio je baš blizu i kad se nije pojavio uskoro ona ga je ponovo pozvala, ali nije odgovarao. Onda je pozvala policija i rekla da se desilo najgore – kaže nam Petrov otac, koji je za Kuriru dao dozvolu da objavi nezaštićenu Petrovu fotografiju i identitet.

-Petar bi za tri meseca napunio 18 godina, trebalo je da diplomira, život je bio pred njim. Bio je veliki sportista, a sa momkom koji je bio sa njim se druži čitav život, obojica su rođena ovde u Danskoj, igrali zajedno fudbal, basket…

Iako poznaje mladića koji je ubijen sa Petrom, Nenad iz poštovanja prema njegovoj porodici nije želeo da iznosi detalje.

-Istraga je još u toku i mi nismo sigurni šta se tačno desilo – kaže Nenad, a prema pisanju danskih medija njega i druga je napala grupa mladića koji nisu državljani te zemlje.

-Petar Stešević uboden je nožem u srce, N.Š. su napadači prerezali vrat, dok je Danac prošao sa ubodnim ranama u nozi – preneli su tamošnji mediji.

Prema saznanjima Kurira, jedan od napadača ipak je bio poznat ubijenim mladićima, ali policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

PROČITAJTE VIŠE:

Porodica u suzama

-Rodio mi se na rukama, jedan presrećan dečak koji je uvek znao da kaže volim te, pun energije i ljubavi. Ima starijeg brata Mila na kojeg je uvek mogao da se osloni, vedar i radostan momak kome je obraz bio najvažniji – rekao je za Kurir otac Nenad.

Petar je inače, druga generacija Steševića koja je rođena u Danskoj, a Nenad kaže da je on Srbin iz Kotora.

-Ja sam rođen u Kotoru, moji na severu Crne Gore, ali svi smo mi Srbi. Zato znam da zbog Petrove smrti plaču cela Srbija i Crna Gora!

POVEZANE TEME:

NEMANJA OTIŠAO U ČEŠKU DA ZARADI: Poslodavac mu uzeo pasoš i novac, pa ga izbacio na -10!

UŽAS U ILINOJU: Supruga prijavila nestanak muža, posle 8 meseci ga pronašla u ormaru!

HOROR NA FLORIDI: Ispirao sinuse vodom iz česme, smrtonosna ameba mu pojela mozak!

Izvor: Kurir
Foto: Privatna arhiva

YOU MAY LIKE