Chicago, IL
39°
Clear
6:34 am5:32 pm CST
Feels like: 34°F
Wind: 10mph NW
Humidity: 72%
Pressure: 29.73"Hg
UV index: 0
8 am9 am10 am11 am12 pm
39°F
41°F
43°F
45°F
45°F
SatSunMonTueWed
36°F / 32°F
55°F / 36°F
61°F / 50°F
64°F / 28°F
37°F / 27°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

STANARI JEDNE ZGRADE U KRUŠEVCU POSLALI PORUKU KOMŠIJAMA: “Kontejner je sada pod video nadzorom, ne bacajte smeće!”

Simpatična komšijske poruke često su tema rasprava na društvenim mrežama, a ovoga puta jedno takvo obaveštenje iz Kruševca osvanulo je na Reditu. Naime, stanari jedne zgrade obavestili su svoje komšije da u kontejner ispred njihovog ulaza više ne bacaju otpad.

Međutim, korisnike društvene mreže još više je zaprepastila činjenica da su stanari naglasili da je kontejner pod video nadzorom.

Poštovane komšije, molimo vas da ubuduće ne bacate smeće u kontejner koji je u vlasništvu stambene zajednice Majke Jugovića 56B. Kontejner je pod video nadzorom – navodi se u objavi.

Komentari ispod fotografije su se odmah nanizali, a dok su jedni od obaveštenja napravili pravu zabavu, drugi su pokušali da rasvetle ceo slučaj.

PRATITE NAS I NA FEJSBUKU:

Masovno su u prigradskim naseljima delili kante skoro. Ako imaš dvorište staviš u dvorište, ako nemaš onda stoji ispred zgrade, ali nema pravo drugi komšija da baca u tvoju kantu jer je i on dobio svoju. Moguće da je to ovde slučaj – napisao je jedan od korisnika.

Pojedini u komentarima bili su iznenađeni činjenicom da nekom padne na pamet da zaključava kantu za smeće, međutim jedan korisnik navodi da postoje čak i kartice za ovaj postupak.

Najbolje da podele kartice koje će da služe za otključavanje kontejnera. Ne za****vam se, postoji – napisao je korisnik Redita.

Drugi se pitaju i koja je poenta video nadzora kada kazne svakako neće biti, a građani koji žive u Evropi navode da je ovo u Britaniji i Italiji redovna praksa, te da meštani Kruševca nigde nisu pogrešili.

POVEZANE TEME:

DONALD TRAMP STRAHUJE OD NUKLEARNOG RATA: “Prvo tenkovi, pa nuklearno oružje, zaustavite ovaj ludi rat!”

DRITAN ABAZOVIĆ NAJAVIO DA CRNA GORA POKREĆE SVEMIRSKI PROGRAM: “Siguran sam da će ova informacija izazvati malo podsmeha!”

PRVI HRAM NOVOMUČENICIMA JASENOVAČKIM: Pomozimo izgradnju svetinje u Kozarskoj Dubici!

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Printscreen Facebook

YOU MAY LIKE