Chicago, IL
63°
Clear
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 2mph SE
Humidity: 43%
Pressure: 29.79"Hg
UV index: 0
10 pm11 pm12 am1 am2 am
61°F
59°F
54°F
54°F
52°F
MonTueWedThuFri
64°F / 48°F
66°F / 59°F
66°F / 50°F
57°F / 48°F
54°F / 45°F

Published 5 years ago

By Vera

SRPSKOM GLUMCU ZABRANJEN ULAZAK U UKRAJINU Kome smeta Miloš Biković?

Srpskom glumcu Milošu Bikoviću zabranjen je ulaz u Ukrajinu zbog navodnog ugrožavanja nacionalne bezbednosti, objavio je srpski glumac na svom nalogu na Tviteru.

“Zabranjen mi ulazak u Ukrajinu. Ne znam kako se na ukrajinskom kaže ali na srpskom imamo izreku: ‘naljutio se kmet na selo pa…’ dalje znate i sami.”

“Ovo mi se prvi put dešava, i nadam se poslednji. Nasmejao sam se, kako da reagujem na ovako nešto? Moram da priznam da nemam neku veliku želju da imam tamo”, rekao je Biković za Blic.

“Pa vi ste šampioni. Mislim, glumim ja nekad bolje nekad gore, ali ne baš tako da je ugrožena bezbednost nacije”.

“Treba pitati ljude koji su to uradili, šta se dogodilo i zašto se to dogodilo. Vidite kako izgledam, ja jesam pretnja po bezbednost, ali svoju, a ne nacionalnu (smeh). Smešno je i apsurdno”.

On kaže da je zatečen ovakvim postupkom, i da zaista ne razume razloge.

“Šteta, to je naša bratska, slovenska zemlja. Nekoliko puta sam bio, dopalo mi se, imamo dosta sličnosti”, dodao je Miloš.

“Pa vi ste šampioni. Mislim, glumim ja nekad bolje nekad gore, ali ne baš tako da je ugrožena bezbednost nacije”, istakao je kroz šalu naš glumac, koji poslednjih godina ostvaruje velike uspehe u ruskim filmovima.

Tekst: Serbian times/Blic/Novosti Foto: Promo s premijere filma “Balkanska međa” u Rusiji

YOU MAY LIKE