Chicago, IL
63°
Fair
5:27 am8:06 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 4mph E
Humidity: 73%
Pressure: 29.79"Hg
UV index: 0
10 pm11 pm12 am1 am2 am
59°F
59°F
55°F
55°F
55°F
SatSunMonTueWed
77°F / 64°F
68°F / 59°F
82°F / 64°F
82°F / 64°F
73°F / 54°F

Published 3 years ago

By admin

SRPSKI HOLIVUD NA PLANINI RUDNIK: Ova ljubavna platforma jedinstvena je atrakcija za sve parove! (FOTO)

Ni prosidbe nisu kao što su nekad bile i od intimnog čina prerasle su u pravu atrakciju na društvenim mrežama. Buduće mladoženje su tu na velikim mukama, pa uz pomoć svojih prijatelja i mladinih drugarica danima smišljaju kako bi to trebalo da izgleda.

Baloni, cveće, sveće, romantična muzika samo su neki od detalja kojima svi pribegavaju, ali Ivan Jakovljević sa planine Rudnik u narodu poznatiji kao Ivo Car jer je od običnog brda napravio Srpski Holivud, otišao je korak dalje i načinio jedinstvenu scenografiju kao iz najlepših ljubavnih filmova.

„Platformu ljubavi ‘I LOVE YOU’ sam izgradio u čast 10 godina braka sa mojom suprugom Natašom. Platforma je u potpunosti izgrađena od drveta, čamovog i bagremovog. Za izgradnju mi je bilo potrebno oko mesec dana”, rekao je Ivan za RINU.

Kada je supruzi rekao šta planira kaže da je bila i više nego oduševljena. Kako se radi o velikoj platformi na brdu pored njihove kuće nije uspeo od nje to da sakrije, a i ona se odmah prihvatila posla.

“Skoro celu platformu je u četiri sloja ofarbala. Prošle godine se nekoliko parova zavetovalo na večnu ljubav kod natpisa ‘Srpski Holivud’ što mi je poslužilo kao inspiracija za atrakciju ‘Ludi kamen’ – mesto zaveta na večnu ljubav, koju smo u aprilu napravili. Platforma ljubavi će, verujem, biti zanimljiva svima koji nas u budućnosti budu posetili, nadam se da će to biti mesto njihovih najlepših uspomena“, kaže Ivo Car.

Inače, Srpski Holivud je prava turistička atrakcija, koju godišnje poseti nekoliko hiljada ljudi. Prema Ivanovim rečima, prošla godina bila je vanserijska, jer zbog epidemije korona virusa ljudi nisu mogli u inostranstvo, više su putovali po Srbiji, pa su samim tim često posećivali i ovo mesto.

Ivo Car se pobrinuo i za brojne sadržaje na Srpskom Holivudu, tako da vas tu očekuje najveća ljuljaška u Srbiji, praćka sa kojom možete da se „katapultirate“ do susedne Ostrvice (doduše samo na fotografiji), Čkaljin vajat i tradicionalna krčma u planini.

Izvor: Rina Foto: Rina

YOU MAY LIKE