Connect with us

Uncategorized

SRBIN POSLE KARANTINA NA KRUZERU, JOŠ DVE NEDELJE U IZOLACIJI KOD FRANCUZA: “Dobro smo i zdravo, hvala Bogu, sve je u redu”

Published

on

“Mi smo već kontaktirali Ministarstvo spoljnih poslova i ako sve bude u redu za oko dve sedmice Francuzi će ih preuzeti i dovesti u Evropu, ali na žalost i tamo će morati da ostanu u karantinu, što će njihovo putovanje još više zakomplikovati“, izjavio je predsednik opštine Topola Dragan Jovanović

Na kruzeru „Dajmond princes“ koji je stavljen u karantin kod obala Japana zbog koronavirusa nalazi se 2.666 putnika među kojima je i 14 Srba. Među njima je dvoje putnika iz sela Blaznave nadomak Topole, Dragan i Svetlana Šević. Dragan je potvrdio da su on i njegova supruga dobro.

„Dobro smo i zdravo hvala Bogu, sve je u redu nema bolesnih samo proveravaju putnike“, napisao je porukom iz Japana Dragan Šević koji je u selu poznat po nadimku Šeli.

Predsednik Skupštine opštine Topola Dragan Jovanović kaže da je stupio u kontakt sa Ševićem i da je za sada sve pod kontrolom.

PREDSEDNIK OPŠTINE I ŠELI: Bavi se proizvodnjom rakije

„Znam da je u Japanu, čuli smo se putem interneta, rekao mi je da su zarobljeni na brodu u Yokahomi, ali da je sve u redu i da se vrši kontrola zbog virusa pa ih zbog toga drže na brodu. Inače, mi smo već kontaktirali Ministarstvo spoljnih poslova i ako sve bude u redu za oko dve sedmice Francuzi će ih preuzeti i dovesti u Evropu, ali na žalost i tamo će morati da ostanu u karantinu, što će njihovo putovanje još više zakomplikovati“, izjavio je Dragan Jovanović.

Inače, Šević je jedan od najvećih proizvođača domaće rakije šljivovice u Srbiji. Bavi se izradom ikona i grbova, a neki od njih krase čak i ministarske kabinete.

IZVOR: Rina FOTO: Rina

Advertisement