Chicago, IL
63°
Clear
6:08 am7:31 pm CDT
Feels like: 61°F
Wind: 7mph E
Humidity: 35%
Pressure: 30.01"Hg
UV index: 0
10 pm11 pm12 am1 am2 am
55°F
54°F
50°F
50°F
50°F
TueWedThuFriSat
70°F / 61°F
66°F / 48°F
57°F / 46°F
55°F / 43°F
52°F / 39°F

Published 2 years ago

By admin

SRBIN IMA NAJJAČI STISAK NA SVETU: Tinejdžer bez problema mrvi ciglu i lomi sve kosti u šaci! (VIDEO)

Bodibilding postaje sve popularniji sport, ne samo u svetu, nego i u Srbiji. Mnogi sve više vremena odlučuju da posvete upravo brizi o svojim mišićima i telu, a neretko se nakon toga odlučuju da nastave da pomeraju ne samo svoje limite, nego streme i ka nekim rekordima.

Takav je upravo put Ivana Ćuka, srpskog tinejdžera koji ima verovatno najjači stisak na svetu. O kolikoj snazi je reč, dovoljno govori da je njime bio oduševljen i jedan od najsnažnijih bodibildera na svetu – Leri Vils, koji je nedavno bio gost Srbije u kojoj je bio u poseti sa svojom devojkom.

Ovaj devetnaestogodišnjak kaže da trenira na opruzi za šaku još od 2019. godine i da je od tada to počeo da radi gotovo svakodnevno. U jednom od intervjua, Ćuk je istakao kako trenira tri do četiri puta sedmično.

“Često sam u teretani gde radim na zgibovima, ali na oprugama radim samo jednom ili dva puta nedeljno. Nekada pravim pauze od tri ili četiri nedelje. Ponavljam na istoj opruzi nekoliko puta, a između pravim pauze. Student sam, ne koristim ruke ni za šta drugo posebno, osim što treniram i igram košarku”, rekao je Ćuk.

On dodaje da je oduvek imao ogromne šake, te da se zbog toga odlučio da se posveti ovom nesvakidašnjem hobiju, zbog kojeg je na kraju postao svetski poznat.

“Uglavnom treniram, igram šah i igram video igre. Uvek sam imao jake ruke za moju visinu i veličinu, tako da sam odlučio da se posvetim oprugama. Hteo sam da zatvorim one iz nivoa 3.5 i 4”, rekao je Ivan.

Prema nekim informacijama, osobe koje su sposobne da kompletno stisnu ovu oprugu do kraja mogu bez ikakvih problema da slome sve kosti u ljudskoj šaci, a ne bi im predstavljao nikakav problem ni da “smrve” kompletnu ciglu.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Printscreen YouTube / Larry Wheels

YOU MAY LIKE