Chicago, IL
48°
Clear
6:39 am5:29 pm CST
Feels like: 43°F
Wind: 9mph S
Humidity: 58%
Pressure: 30.12"Hg
UV index: 0
11 pm12 am1 am2 am3 am
45°F
43°F
41°F
41°F
41°F
WedThuFriSatSun
57°F / 39°F
48°F / 34°F
36°F / 23°F
39°F / 34°F
55°F / 37°F

Published 1 year ago

By admin

SRBIJA: Vlast dopustila sprovođenje homoseksualne ideologije u vrtićima

U skladu sa krilaticom evrounijata “EU nema alternativu“, promocija homoseksualizma, koji predstavlja ideološki pokret i jednu od glavnih evroatlanskih “vrednosti“, nameće se našoj deci u vrtićima. Sve se sporovodi po poznatom sistemu Overtonovog prozora, ono što počne kao pravo kasnije se nameće kao norma, da bi preraslo u totalitarni sistem koji vrši prinudu nad svim članovima jedne zajednice da ne samo prihvate, već i slede taj model. U EU su se pojavili LGBT vrtići, deca menjaju pol bez pristanka roditelja, homoseksualci usvajaju decu…

Udruženje vaspitača Vojvodine pozvalo je svoje članove na dva seminara, akreditovana programa (22.10.2022), pod nazivom “Podrška dobrobiti drugačijoj deci“ i “Svaka boja svakom lepo stoji“; od rodnih sterotipa do rodne jednakosti u vrtićima“. Navedeni seminari akreditovani su pod brojem 262 i 874, što znači da ih je Ministarstvo proveste odobrilo. Finansijski pomaže EU, a organizator je NS Centar i Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača Novi Sad.

Umesto da decu uče pravim moralnim i hrišćanskim vrednostima – dobrota, ljubav, marljivost, nesebično davanje i pomoć drugima, “vaspitači“ će našoj deci propagirati protivprirodne polne odnose, pritom ih ubeđujući da pored muškog i ženskog roda postoji još mnoštvo drugih, da je neprihvatljivo roditelje zvati tata i mama, da mogu da promene pol i druge gadosti…Deca će reagovati na način na koji su podstaknuta, što znači prihvatiće učenje čija je osnova “dozvoljeno mi je sve, osim da budem normalan“. To je, u stvari, trovanje nevine dečije duše i misli sa trajnim posledicama u vidu psihopatoloških poremećaja. Ovo čudovišno učenje u čijem središtu nije večnost nego smrt, za koje se obučavaju navodni vaspitači, predstavlja neoprostiv zločin protiv Boga i dece: “A koji sablazni jednog od ovih malih koji veruje mene, bolje bi mu bilo da se obesi kamen vodenični o vratu njegovom, i da potone u dubinu morsku. Mi nemamo budućnost, ako nam decu budu vaspitavali po matrici LGBT ideologije.

Ulazimo u završnu ofanzivu svetskih satanista (globalista) koji preko evrounijatske kolonijalne uprave i uz (za sada uglavnom) prećutnu podršku ekumenista u SPC pokušavaju da unište naše porodice, da nas pretvore u narod obezbožen, zaglupljen, dezorijetnisan, koji će biti spreman da prihvati dolazećeg antihrista. Oni ostvaruju svoje planove ne zato što su moćni, nego što mi ne pružamo otpor već pasivno posmatramo šta njihovi operativci rade. Potrebno je delovati u meri svojih mogućnosti, a ono što prevazilazi naše mogućnosti prepustiti Bogu sa verom i molitvom. Bog od nas očekuje upravo onoliko koliko možemo, ne više od toga: “Nikada neću prihvati nešto što je suprotno Božijim zakonima, a to je sodomski greh. Ovo je zemlja Svetosavska, a ne sodomska! Ne dam svoju decu, čast i obraz, zbog satanske tvorevina EU!“

Naša borba će biti efikasna i uspešna ako se stvori jedinstvo svih organizacija, istaknutih pojedinaca i pre svega roditelja kojima je stalo do svoje vere, porodice i otadžbine. Da bi sačuvali hrišćansko utemeljenje porodice i da ostavimo deci budućnost sa nadom, kako bismo mogli da se uspešno nosimo sa izazovima koje nam nameću dolazeći dani, treba nastaviti sa Bogom blagoslovenim litijama i borbom do slobode.

Izvor: Koreni Foto: Koreni

YOU MAY LIKE