Connect with us

sport

SRBIJA UZELA NOVO ZLATO: Naš rvač počistio konkurenciju na Mediteranskim igrama! (FOTO)

Published

on

Reprezentativac Srbije u rvanju Magomedgadži Nurasulov osvojio je zlatnu medalju u kategoriji do 125 kilograma slobodnim stilom na Mediteranskim igrama u Oranu.

On je u finalu savladao Italijana Abrahama de Hezusa Konhedo Ruana sa 8:1 i tako Srbiji doneo još jedno zlatno u rvanju posle Viktora Nemeša.

Magomedgadži je odmah po dodeli medalje izjavio da je posebno srećan što je osvojio medalju na ovom takmičenju i što je rvanju doneo drugu zlatnu, a treću ukupno medalju za rvanje na Mediteranskim igrama, preneo je Olimpijski komitet Srbije.

Za treću medalju za srpske rvače na Mediteranskim igrama pobrinuo se Stevan Andrija Mićić. Rvač slobodnim stilom u kategoriji do 65 kilograma osvojio je bronzanu medalju pobedom nad Munirom Rečepom Aktašem iz Turske sa 4:0.

Srpski bokser Vladimir Mirončikov je u prvom kolu u kategoriji do 81 kilograma izborio sigurnu pobedu nad Kanom Ajkutsunom iz Turske rezultatom 3:0.

Mirončikov je tako obezbedio sigurnu medalju, s obzirom da u četvrtak nastupa u polufinalu gde mu je zagarantovana najmanje bronzana medalja.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Agencija
Foto: Olimpijski komitet Srbije

Advertisement