Chicago
36°
Ведро
6:56 am4:21 pm CST
Осећај: 28°F
Ветар: 9mph SW
Влажност: 76%
Притисак: 29.94"Hg
УВ индекс: 0
ЧетПетСуб
50/39°F
43/39°F
45/37°F

Published 2 godine ranije

By admin

SRBIJA OSVOJILA PRESTIŽNU NAGRADU: Destinacija sa najboljim kulturnim i istorijskim nasleđem!

Srbija je u Kini osvojila prestižnu nagradu „2021 Stars Awards“, koju dodeljuje specijalizovani turistički magazin „Travelling Scope“ u kategoriji destinacija „sa najboljim kulturnim i istorijskim nasleđem“, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS).

Prestižnu nagradu Srbija je dobila na osnovu glasova čitalaca i kineskih influensera koji su interneta glasanjem ukazali na najbolje svetske destinacije, a na listi su se, pored Srbije, našle još i Švajcarska, Portugalija, Irska, Japan i brojne druge zemlje.

Magazin „Travelling Scope“ je profesionalni turistički magazin osnovan 1980. godine i distribuira se širom Kine, a obrađuju najaktuelnije teme iz sveta turizma, praćene izuzetnim vizuelnim sadržajem, navodi TOS.

Osvojena nagrada će pomoći povećanju vidljivosti Srbije, kao turističke destinacije, na kineskom tržištu, na kome Turistička organizacija Srbije i dalje vrši kontinuiranu promociju, ali i sprovodi sastanke sa svim ključnim partnerima kako bi imala što bolju poziciju kada se ponovo intenziviraju putovanja sa ovog za Srbiju izuzetno značajnog tržišta, navedeno je u saopšptenju.

U TOS očekuju će Srbija „biti jedna od prioritetnih destinacija za putovanja kineskih turista“.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Danas
Foto: Pixabay

YOU MAY LIKE