Connect with us

Srbija

SRBIJA NAJBOLJA TURISTIČKA DESTINACIJA U EVROPI Iza sebe u 2019. ostavila Hrvatsku i Sloveniju

Published

on

Šta god da radite idite što pre u Srbiju, pre nego što svet otkrije ovu neverovatnu skrivenu destinaciju

Više od 8.000 čitalaca sajta “Travel lemming” izabrali su najbolje destinacije za 2019. godinu koje obavezno treba posetiti, a u top šest zemalja našla se i Srbija!

Stručna komisija sastavljena od vrhunskih blogera i influensera odabrala je šest zemalja, za svaki kontinent po jednu – od Evrope i Afrike, do Severne i Južne Amerike.

Srbija je izglasana kao najbolja u Evropi.

Srbija je svakako jedna potcenjena destinacija na svetu

Travel lemming

“Od srednjovekovnih gradova u kojima možete oživeti vekove istorije do modernih gradova koji prate poslednje trendove kada su kultura i moda u pitanju, Srbija je svakako jedna potcenjena destinacija na svetu. Gledajte impresivnu tvrđavu dok krstarite Dunavom, istražite neodoljive planine oko Zlatibora, oduševite se uličnom umetnošću u Beogradu i zabavite se na nekom od brojnih splavova na vodi. Šta god da radite, idite što pre u Srbiju, pre nego što svet otkrije ovu neverovatnu skrivenu destinaciju”, navodi se na sajtu.

Za najbolje vreme da se poseti neotkrivena Srbija naveli su period od maja do septembra, a kao „top atrakciju“ izabrali su Novi Sad i Beograd. Naša država je na listi iza sebe ostavila Hvar i Sloveniju.

Kada su u pitanju ostali kontinenti, u Severnoj Americi treba posetiti Meksiko, Orange u Australiji, Malave u Africi, Peru u Južnoj Americi i Šri Lanku u Aziji.

TEKST: Travel lemming/ Serbian times FOTO: Falco/Pixabay


Advertisement