Chicago
25°
Ведро
6:55 am4:21 pm CST
Осећај: 14°F
Ветар: 11mph SW
Влажност: 49%
Притисак: 30.26"Hg
УВ индекс: 0
СреЧетПет
41/30°F
48/36°F
43/37°F

Published 2 godine ranije

By Antonije Kovačević

SRBI ZA NJEGA KAŽU DA JE MUDŽAHEDIN, BOŠNJACI GA ZOVU ČETNIKOM: Upoznajte Elisa Bektaša i njegovu istinu!

Pesnik, književnik, ratni veteran iz bosanskog građanskog rata, čovek čija se svaka kolumna prepričava a komentar izaziva zemljotres u medijima i na društvenim mrežama u Bosni i Hercegovini, uzduž i popreko Balkana.

Srbi su ga optuživali da je islamista, jatak mudžahedina, ratni zločinac, Bošnjaci ga nazivaju četnikom, agentom srpske tajne službe i elementom velikosrpske propagande.

Političari ne mogu očima da ga vide, bez razlike: Izetbegović, Dodik, Čović.

Njegovo ime je Elis Bektaš a pred Vama je zanimljivih sat vremena u kojima ćete čuti stvari koje nemate prilike da slušate svaki dan…

“Prošlo je vrijeme kada je Evropska Unija mogla da ekonomskim blagostanjem privlači ljude. Sve što ona sada nudi je ono što ona ne može da ispuni, nekakvu odbrambenu zaštitu i bezbjednost, a to nije njen, već posao NATO-a. Ne znam šta Evropa može da ponudi osim mita za ljude sa Istoka“, kaže Bektaš u intervjuu Antoniju Kovačeviću, u kome su se dotakli svih bolnih balkanskih tema, odnosa Srba i Bošnjaka, pitanja da li je Srebrenica genocid ili ne, koliko će Vučić moći da igra Titovu igru, pravoslavlju Emira Kusturice…

Ceo intervju možete pogledati ovde…

Za najnovije informacije, ekskluzivne intervjue i zanimljive reportaže iz života dijaspore zapratite Youtube kanal Serbian News USA jednim klikom OVDE!

AUTOR: Antonije Kovačević MONTAŽA: Miloš Kerecki

YOU MAY LIKE