Connect with us

Amerika

SPAS ZA RANORANIOCE: Evo gde u Čikagu zorom možete sipati benzin i pojesti sveža francuska i srpska peciva! (FOTO GALERIJA)

Published

on

Za one koji žive u severnom delu Čikaga, a zorom kreću na posao (5-6h), najveći je problem da na jednom mestu nađu nešto sveže za doručak, a usput sipaju i benzin. Pekare su još uvek zatvorene, a benzinske pumpe nemaju sveža peciva…Sve osim jedne!

ZA SVAKOG PONEŠTO, ZA NEKOGA SVE! Kvalitetan izbor svežih peciva od ranog jutra

Na British Petrol pumpi u Noridge-u (4802 North Canfield Avenue), osim što nude benzin vrhunskog kvaliteta, svako jutro na licu mesta peku slana i slatka peciva svih vrsta. Od francuskih kroasana (po originalnoj recepturi), mafina sa svim i svačim, rolnica sa cimetom, portugalskih zemički, bageta, pa sve do domaćih lepinja!

Uz peciva, tu su i četiri vrste kafa (taman da se malo rasanite), sva moguća osvežavajuća pića, ali i vode na koje ste navikli u rodnom kraju (prolom, radenska). U prodavnici će Vas dočekati, poželeti jutro i ljubazno uslužiti Nada i Jadranka, koje su zadužene da Vam olakšaju i ubrzaju kupovinu, ako žurite.

Ako ne žurite, tim bolje…Možete doručkovati u kafeau, a onda lagano, od rafa do rafa, obići i proveriti šta sve imaju – a imaju svašta! A iznenadiće Vas i cene, koje su vrlo povoljne na nivou onih u prodavnici! Ovde možete pazariti kvalitetna vina, rakije i piva sa prostora Balkana, smrznute bureke i pite, gotova kuvana jela, nekoliko vrsta domaćih kolača, sireva za mazanje, slatkiša i grickalica. Ako igrate lutriju, možda Vas baš ovde čekaju Vaši srećni brojevi i dobitak koji će rešiti sve Vaše probleme. Ili barem neke…

Benzinska pumpa je renovirana pre dve godine, kada su postavljeni najsavremeniji rezervoari za dizel i gas, a u njenom sklopu, sa druge strane ulice, nalazi se i servis za pranje automobila i kombija, gde možete sami uzeti stvari u svoje ruke (2,5$) ili prepustiti četkama i majstorima da to urade za Vas (5$).

Kad je u pitanju “BP Noridge” benzinska pumpa, ne morate da brinete i lupate glavu oko radnog vremena: Rade sedam dana u nedelji od 5:00 – 24:00.

Za sve dodatne informacije možete pozvati 708 452 7738, a ako se uputite na adresu: 4802 North Canfield Avenue, možete biti sigurni da ćete uštedeti novac, kupiti kvalitetne proizvode i da će Vam neko na rastanku poželeti – srećan put! 

Tekst: Serbian Times Foto: Serbian Times/ gospođa Nada

Advertisement