Connect with us

aktuelno

ŠON PEN POBEGAO IZ UKRAJINE: Ostavio automobil, pa morao da pešači do granice! (FOTO)

Published

on

Informacija da se holivudski glumac Šon Pen nalazi u Ukrajini kako bi snimio dokumentarac o ruskoj invaziji je obišla ceo svet. Međutim, samo nekoliko dana nakon ruske invazije, Pen je na Tviteru napisao da se evakuisao.

Dobitnik Oskara otputovao je prošle nedelje u Ukrajinu kako bi nastavio da radi na dokumentarcu o ruskim napadima na Ukrajinu i o odlukama predsednika Vladimira Putina koji su potresli celu Evropu i svet.

Glumac je nekoliko dana nakon početka rasta napustio ovu zemlju, a zatim je na Tviteru objavio fotografiju na kojoj gura kofer dok hoda pored puta, onemogućen da se kreće automobilom zbog gužve i kolone automobila koji su išli prema granici sa Poljskom.

“Dvoje kolega i ja smo hodali kilometrima do poljske granice pošto smo ostavili naša kola kraj puta. Na ovoj fotografiji u svim automobilima su samo žene i deca i većina nema nikakav prtljag, a upravo ta kola su jedina vredna stvar koju imaju”, napisao je Pen na Tviteru.

Pen je već posetio Ukrajinu u novembru 2021. godine zbog istraživanja koje je radio za film. Njegove posjte ukrajinskoj vojsci dokumentovala je pres služba ukrajinske operacije združenih snaga, koja je u to vreme objavila fotografije susreta na društvenim mrežama.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Twitter @SeanPenn

Advertisement