Connect with us

Amerika

ŠOKANTAN IZVEŠTAJ SENATA SAD: Sin Džoa Bajdena povezan sa lancem prostitucije i trgovinom ljudima! (VIDEO)

Published

on

Hanter Bajden poslao je “hiljade dolara ženama koje su povezane sa istočnoevropskom prostitucijom i trgovinom ljudima”, dok je otac Džo nadgledao američku politiku u Ukrajini, navodi se u šokantnom izveštaju Republikanaca iz Senata.

Izveštaj tvrdi da neimenovana dokumenta pokazuju kako je Bajden „slao sredstva nerezidentnim strankinjama u Sjedinjenim Državama, a koje su državljanke Rusije i Ukrajine i koje su naknadno uplaćivale sredstva koja su dobile od Hantera Bajdena pojedincima koji se nalaze u Rusiji i Ukrajini“.

“Dokumenta takođe pokazuju da su neke od ovih transakcija povezane sa onim što se čini kao istočnoevropska prostitucija ili lanac trgovine ljudima”, stoji u izveštaju.

Navodi su sadržani u fusnoti odeljka izveštaja koji detaljno opisuje potencijalna “krivična dela i pretnje iznudom“ u koje su uključeni Hanter Bajden i drugi članovi porodice Bajden.

Izveštaj se takođe poziva na “opsežno javno izveštavanje o navodnoj umešanosti Hantera Bajdena u prostituciju”.

“Evidencija komiteta ne potvrđuje ili pobija direktno ove pojedinačne izveštaje. Međutim, oni potvrđuju da je Hanter Bajden poslao hiljade dolara pojedincima koji su ili: 1) bili umešani u transakcije povezane sa mogućom trgovinom ljudima; 2) povezani sa industrijom zabave za odrasle; ili 3) potencijalno povezivai sa prostitucijom”, stiji u izveštaju.

Prošle godine Njujork Post je ekskluzivno otkrio da je žena koja je tužila Bajdena zbog očinstva u Arkanzasu bila bivša striptizeta u klubu u Vašingtonu, koji je posećivao otprilike u vreme kad je izlazio sa udovicom svog pokojnog brata, bivšeg državnog tužioca iz Delavera Boa Bajden.

U januaru je sudija okruga iz Arkanzasa Holi Mejer presudila da je Bajden „biološki i pravni otac“ bebe rođene Lunden Aleksis Roberts u avgustu 2018. godine.

Rezultati DNK testa pokazali su „sa gotovo naučnom sigurnošću“ da je Bajden otac deteta, objasnila je Mejer.

Roberts je podnela tužbu u maju 2019., istog meseca kada se Bajden oženio svojom drugom suprugom Melisom Koen Bajden, samo šest dana nakon što su počeli da se zabavljaju.

Melisa je rodila Bajdenu sina u martu.

Bajden takođe ima tri ćerke, koje su u kasnim tinejdžerskim godinama i dvadesetim godinama, iz svog prvog braka.

Ni advokat Hantera Bajdena ni tim za kampanju njegovog oca nisu odgovorili na zahteve za komentarom, iako je portparol kampanje ranije optužio predsednika Komiteta Senata za nacionalnu bezbednost i vladine poslove Rona Džonsona, da su službenici pomogli u pripremi izveštaja, i da se “skreće”pažnja sa „katastrofalnog” rukovođenja pandemijom Kovida 19 od strane predsednika Donalda Trampa.

Izvor: New York Post
Foto: Hanter i Džo Bajden / Printscreen YouTube / ABC News, KUSI News

Advertisement