Chicago, IL
73°
Sunny
6:10 am7:30 pm CDT
Feels like: 73°F
Wind: 11mph WNW
Humidity: 40%
Pressure: 29.71"Hg
UV index: 5
1 pm2 pm3 pm4 pm5 pm
75°F
73°F
68°F
64°F
63°F
MonTueWedThuFri
63°F / 50°F
66°F / 59°F
68°F / 50°F
57°F / 46°F
55°F / 43°F

Published 4 years ago

By admin

IZDAJE GA PAMĆENJE: Bajden i kod kuće čita sa “idiota”

Tokom virtuelnog gostovanja predsedničkog kandidata Džoa Bajdena u emisiji “Late Show with James Cordon”, gledalac “oka sokolovog” primetio je jedan intrigantan detalj.

Prilikom prikazivanja uramljenih porodičnih fotografija, Bajden nije uspeo da sakrije detalj, koji ukazuje na moguću upotrebu idiota.

Na staklu okvira jedne od fotografija pojavio se odraz teksta telepromptera.

Direktor GOP-a za brzi odgovor Steve Guest podelio je print skrin spornog kadra na društvenoj mreži Tviter sa natpisom: „Taj odraz … Džo Bajden je koristio teleprompter za intervju sa Džejmsom Kordenom. Čini se da u odsjaju ima zelenog i plavog teksta. “

Video koji je postao viralan, zbog mogućeg Bajdenovog korišćenja telepromptera tokom onlajn gostovanja, isplivao je samo nekoliko dana nakon što je portparol Bajdenove kampanje T.J. Duklo odbio da odgovori na pitanje da li Bajden koristi teleprompter tokom TV intervjua.

Bret Baier, novinar Foks Njuza upitao je Duklo-a: „Da li je Džo Bajden ikada koristio teleprompter tokom intervjua?

Međutim, Ducklo je pokušao da izbegne odgovor, usmeravajući priču u drugom pravcu, odnosno protivničkom kandidatu na predstojećim predsedničkim izborima, Donaldu Trampu i njegovom timu.

„Neću dozvoliti da Trampova kampanja skrećući pažnju sa primarnih tema stavlja akcenat na priče poput ove o korišćenju telepromptera “,izjavio je Duklo tokom gostovanja u „Specijalnom izveštaju“ Foks Njuz-a.

Prethodnih nedelja su novinari kritikovani zbog toga što su Bajdenu postavljali lagana pitanja tokom konferencije za štampu.

Predsednik Donald Tramp je izjavio da su pitanja upućena Bajdenu toliko lagana, da bi i deca mogla dati odgovore na njih.

-Posmatram Bajdena kako mu novinari postavljaju pitanja koja su namenjena dečijem uzrastu i na koja bi svako mogao da odgovori i poredim sa težinom pitanja koja postavljate meni! Iskreno, to je sramotno”, zaključio je predsednik Tramp.

Izvor: The Blaze Foto: Printscreen / Twitter

YOU MAY LIKE