Connect with us

Amerika

SNAJPEROM NA PROLAZNIKE: Amerikanac upucao četiri osobe u Vašingtonu pa izvršio samoubistvo!

Published

on

Amerikanac Rejmond Spenser ranio je iz snajpera četiri osobe u Vašingtonu pucajući nasumično na ljude, a potom je izvršio samoubistvo, izjavili su zvaničnici.

Policija je saopštila da je Spenser iz predgrađa Ferfaksa u državi Virdžinija i da je prvobitno identifikovan na osnovu video-snimka koji je postavio na društvene mreže i na kojem su prikazani snimci ispaljivanja hica sa prozora na višim spratovima i sa transparentom na kojem je pisalo „Pucnjava u školi!“.

Zvaničnik vašingtonske policije Robert Konti rekao je da sve ukazuje na to da je snimak autentičan, ali da ne može da potvrdi da li je snimak emitovan uživo ili je prethodno snimljen.

„Namera mu je bila da ubije i povredi stanovnike naše zajednice, ali motiv još nismo utvrdili. Napadač je delovao sam. Četiri osobe ranio je nasumično“, naglasio je Konti.

Pucnjava i potraga za napadačem izazvali su blokadu naselje Van Nes na severozapadu Vašingtona. Spenser je otvorio vatru neposredno pred kraj nastave.

Policija je uz pomoć izjava očevidaca uspela da locira napadača na petom spratu stambene zgrade. On je, kada mu se policija približila, izvršio samoubistvo.

Policijski službenici pronašli su u stanu više komada vatrenog oružja i velike količine municije.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: Pixabay

Advertisement