Published 2 months ago

By Serbian Times

SLABA OPRAVDANJA: Tramp uveren da Tajna služba zna čiji je kokain u Beloj kući!

Bivši predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da veruje da Tajna služba zna ko je vlasnik kesice kokaina pronađene u Beloj kući ovog meseca.

Tramp je izrazio sumnju u to da zvaničnici nisu mogli da utvrde ko je vlasnik nedozvoljene supstance koja je pronađena u predvorju zapadnog krila Bele kuće, preneo je „Foks njuz”.

„Znate koliko kamera ima ispred sobe za vanredne situacije”, zapitao je Tramp i dodao: „Upoznao sam Tajnu službu jako dobro i imam samo reči hvale za njih, to su neverovatni ljudi. I verujem da znaju sve, da su zaista pametni i dobri u onome što rade”, javlja Tanjug.

PROČITAJTE VIŠE:

Kesica sa kokainom je pronađena ranije ovog meseca, a prošle nedelje je objavljeno da Tajna služba nije uspela da identifikuje vlasnika.

„Ne verujem da je moguće da kesica kokaina bude ostavljena na određenom mestu, kod sobe za vanredne situacije. Ne pričam o susednim blokovima udaljenim od Bele kuće, nego o sobi gde odlučujete o ratu, o nuklearnoj situaciji”, istakao je Tramp.

Tajna služba je u četvrtak izdala saopštenje da je njihova istraga „trajala i pre otkrića supstance i da je nekoliko stotina pojedinaca moglo da priđe oblasti gde je pronađen kokain”, kao i da nisu pronađeni nikakvi otisci na kesici.

POVEZANE TEME:

POBUNA U HOLIVUDU: Glumci se pridružili piscima i stupili u štrajk, filmska industrija paralisana!

MISTERIOZNA POJAVA U KALIFORNIJI: Vidre terorišu surfere, uzimaju im daske i voze se na njima! (FOTO)

SRBIN IZ SAD ČEKIĆEM UBIJAO PEDOFILE: Preko 20.000 ljudi potpisalo peticiju za njegovo oslobađanje! (VIDEO)

Izvor: Politika
Foto: Printscreen YouTube / Guardian News

YOU MAY LIKE