Connect with us

Amerika

SKANDALOZNE FOTKE BAJDENOVOG SINA: Hanter, prostitutke i pas u krevetu! (VIDEO)

Published

on

Dve udarne emisije Foks Njuza u četvrtak uveče prikazale su eksplicitne fotografije sa navodnog seks snimka Hantera Badena. Džoš Bosvel iz Dejli Mejla pridružio se Takeru Karlsonu nakon pisanja teksta o tome „šta NIJE BILO u knjizi Hanter Bajden-a“. 

Na prvoj fotografiji navodno je prikazan Hanter na leđima dok dve gole žene sede na njemu, a na krevetu se nalazi i pas.

Na drugoj emitovanoj fotografiji navodno se vidi nasmešeni Hanter dok je vuče ženu za kosu. Bosvel je to opisao kao „prilično uznemirujuće stvari“.

Pokazali su i fotografiju onoga što je Mejl opisao kao „usta od meta“.

Hanter – koji je nedavno objavio memoare, “Beautiful Things” – otvoreno je pisao o svojoj borbi sa zavisnošću od droga i oporavkom. Isti snimci objavljeni su u emisiji Šona Henitija sa Kendis Ovens.

Bajden, 51-godišnji pravnik, na 255 stranica knjige piše o svojoj zavisnosti od droga i alkohola, ali i o tragedijama koje su ga zadesile – smrti majke i brata Boa.

U autobiografiji, Bajden piše o tome kako je alkohol prvi put probao kao 8-godišnjak kada se dočekao čaše šampanjca na žurci kojom je njegov otac slavio ponovnu pobedu na izborima za Senat.

Prvi put se napio kao 14-godišnjak, a za vreme studija na Džordžtaunu i Jejlu se nije ni treznio.

Prijavio se na odvikavanje kada je već bio trostruki otac ali je pokleknuo u avionu, kada je od stjuardese naručio koktel i do kraja leta slistio još tri. Ne krije da je uvek bio sklon alkoholu ali kaže da ga je definitivno dotukla smrt starijeg brata Boa, državnog tužioca koji je kao 46-godišnjak preminuo od glioblastoma, zloćudnog tumora mozga.

Tada mu se definitivno raspao brak: i to zbog veze sa udovicom pokojnog brata, koja je jedina, kako je izjavio, mogla da razume njegovu tugu i bol.

Uz to se navukao i na kokain i na njegov mnogo jeftiniji derivat krek koji je kupovao na ulici: njegova dilerka je bila sredovečna beskućnica, čije ime u knjizi nije želeo da objavi.

Izvor: Kurir.rs/mediaite.com Foto: Youtube

Advertisement