Chicago
66°
Sunny
5:16 am8:21 pm CDT
Feels like: 66°F
Wind: 7mph ENE
Humidity: 68%
Pressure: 30.03"Hg
UV index: 0
MonTueWed
79/61°F
70/57°F
70/57°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

SIN LEGENDARNOG GLUMCA BESAN NA SISTEM: Želim da moja deca napuste Srbiju, ovde nikada neće biti bolje!

Mladi glumac Marko Janketić, sin glumca Miše Janketića i glumice Svjetlane Knežević, bio je novi gost emisije “PopTok”. U emisiji je pričao o stanju u društvu, govoreći da “U Srbiji nikada bolje neće biti”, kao i da svojim ćerkama želi da se “odsele odavde”.

„Ja sam petog oktobra ispred Skupštine bio, protestvovao, a ništa se nije promenilo“, rekao je Marko Janketić u jednom trenutku.

Govoreći o svojim ćerkama, rekao je da bi voleo da žive u društvu u kojem institucije funkcionišu.

„Voleo bih da moje ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu, živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije pre 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao“, rekao je Marko Janketić.

PROČITAJTE VIŠE:

Na pitanje šta bi trebalo da se promeni – glumac kaže da ništa ne može da se promeni.

„Odavde trebao otići, pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde, ovde nikada bolje neći“, rekao je on u emisiji „PopTok“.

„Malo sam ljut pa ovako pričam. Neko je objavio da su glumci uhljebljeni pa se ne bude protiv Buhe, digla mi se kosa na glavi od Fejsbuk aktivista. Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte, nemojte nas da maltretirate, meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, krste se, mole Boga, to je teror. Mi smo ovde pod terorom. Ovo je pakao“, rekao je glumac.

POVEZANE TEME:

SLEDI DUGO LEČENJE: Devojčica koju je otac držao zatočenu u kadi se brani i plače kada priđe muškarac, u jako je lošem stanju!

OSNOVANA FONDACIJA “LUKA JOVOVIĆ”: Za pomoć svima koji su izgubili voljene u saobraćaju, a nisu dočekali pravdu koju zaslužuju!

VOJISLAV JE NAJMLAĐI JUNAK SA KOŠARA: Imao je 10 gelera u glavi, godinu dana bio slep, a evo kako je spasen!

Izvor: Nova.rs
Foto: Glas Srpske

YOU MAY LIKE

PODRŠKA IZ PARIZA: Francuska teniserka igra u patikama sa srpskom trobojkom i hramom Svetog Save! (FOTO)
"DEPORTUJTE GA, NIJE GA BRIGA": Britanac napisao šokantan tekst o Novaku Đokoviću i Kosmetu!
RODIO SE KAO SULEJMAN, SADA JE DUŠAN: Nisam prešao u pravoslavlje, samo sam mu se vratio!
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
MESTO GDE JE BOG ŽIV: Patrijarh Pavle pre 30 godina spasao srpski manastir u Americi, danas u njega po lek dolaze oboleli od kancera! (FOTO GALERIJA)
"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
PONOSNO PREDSTAVLJA OTADŽBINU: Jokić govorio o Srbiji, popularnosti u Somboru, pa zbunio odgovorom o Kalemegdanu! (VIDEO)