Connect with us

Srbija

SIN PREŠAO 2.500 KM DA BI MAJCI ČESTITAO 80. ROĐENDAN: Milan zapucao iz Sibira za Čačak zbog majke Ruže (FOTO)

Published

on

Svu muku i samoću ove starice iskupio je jedan neočikavani gest, jer je za njen osamdeseti rođendan, Milan prešao čak 2500 kilometara kako bi obradovao staru majku

Naš čovek može lako da obiđe čitav svet, ali ono što je sigurno jeste činjenica da nikad ne zaboravlja vatru u roditeljskoj kući, toplinu doma i majčino krilo. Ruža Stjepanović iz Konjevića kod Čačka pre 18 godina sina Milana ispratila je u beli svet, ali uvek ga je željno iščekivala iako je znala da iz daljine ne može doći uvek kad bi to ona poželala.

Međutim, svu muku i samoću ove starice iskupio je jedan neočikavani gest, jer je za njen osamdeseti rođendan, Milan prešao čak 2500 kilometara kako bi obradovao staru majku.

“Kad sam ga videla da stoji prvo nisam verovala, jer sam pomislila da mi se od moje silne želje da ga vidim – pričinjava. Ali, posle sam shavtila da je moj sin došao i suze su same navirale na obraze”

“Kad sam ga videla da stoji prvo nisam verovala, jer sam pomislila da mi se od moje silne želje da ga vidim – pričinjava. Ali, posle sam shavtila da je moj sin došao i suze su same navirale na obraze. Moje emocije mogu da razumeju samo roditelji čija su deca daleko, jer samo oni znaju koliko je tu sakriveno boli, tuge i iščekivanja u svakom danu”, ispričala je Ruža.

Milan nije zaboravio sve njene neprospavane noći, ljubav i požrtvovanost koju mu je pružala tokom svih godina odrastanja u teškom vremenu i zato mu nije ništa teško da učini za ženu koja mu je podarila život.

“Ona me ja vaspitala, uvek bila tu i stub cele porodice. Zaslužila je mnogo više, a ovaj put od dve ipo hiljade kilometara na njen rođendan je samo mali delić. “

“Ona me ja vaspitala, uvek bila tu i stub cele porodice. Zaslužila je mnogo više, a ovaj put od dve ipo hiljade kilometara na njen rođendan je samo mali delić. Ni ja nisam mogao da sakrijem suze kad je na proslavi počela pesma “Raširi ruke majko stara, ja ću ti doći kad dođe maj”. To je pesma koja sve nas koji radimo u belom svetu mnogo pogađa”, rekao je Milan koji godinama živi i radi u Sibiru..

Ovaj Čačanin kaže da ništa ne može zameniti njegove rodne Konjeviće, kroz koje protiču dve reke i da će se kroz deset godina zauvek vratiti u svoju domovinu, u Srbiju.

IZVOR: Rina FOTO: Rina

Advertisement