Connect with us

sport

OL STAR, NIKOLA JOKIĆ: Drago mi je što ću predstavljati svoju porodicu, Denver i Srbiju

Published

on

„Pa jeste, ja sam i prošle godine, kad sam bio sa Vukom Vučevićem, rekao da mi treba samo da postignem bar dva poena i da se upišem i ostavim trag.”

Dan nakon sto je objavljeno da će Nikola po drugu godinu zaredom biti učesnik NBA Ol Star utakmice, Nikola Jokić je predvodio Denver Nagetse do pobede protiv najboljeg tima NBA lige, Milvoki Baksa, koje su savladali rezultatom 127 prema 115. 

-Fantastična pobeda u Milvokiju.

„Pa, jeste stvarno. Specijalno posle jučerašnje utakmice protiv Jute koja je bila isto tako teška utakmica. Ali ekipa se nije predavala i pobedili smo. Do kraja nas čeka težak raspored i svaka pobeda je veoma bitna za nas.”

-Imamo i dodatne razloge za čestitanja za drugi ulazak zaredom u Ol star. Veliki uspeh za tebe, tvoju porodicu, klub i celu Srbiju.

„Hvala vam. Da to je sigurno veliki uspeh i za mene, moju porodicu, naravno. To se nadovezuje i na moj grad i Srbiju. To je svakako mali doprinos poboljšanju moje karijere i moje igre, tako da svima hvala na tome. Drago mi je što ću predstavljati svoju porodicu, Denver i Srbiju na Ol staru. Mislim da je to veliki događaj i stvarno mi je velika čast biti pored svih tih momaka i pored svih tih, da kažem, zvezda.”

-Interesantno je da nije toliko bitan sam rezultat te utakmice već to što se već drugu godinu uzastopno pojavljuješ na Ol staru.

„Pa jeste, ja sam i prošle godine, kad sam bio sa Vukom Vučevićem, rekao da mi treba samo da postignem bar dva poena i da se upišem i ostavim trag.”

IZVOR: RTS FOTO: Printscreen

Advertisement