Chicago, IL
55°
Rain Shower
5:56 am7:40 pm CDT
Feels like: 52°F
Wind: 14mph SSW
Humidity: 49%
Pressure: 29.81"Hg
UV index: 0
4 am5 am6 am7 am8 am
55°F
55°F
55°F
55°F
55°F
WedThuFriSatSun
43°F / 37°F
55°F / 45°F
57°F / 55°F
73°F / 63°F
72°F / 57°F

Published 12 months ago

By Serbian Times

SIMBOL PRIJATELJSTVA SRBA I BOŠNJAKA: Održana 53. po redu Komaranska košija u Prijepolju!

Tradicionalno 1. maja na Boretinom Brdu iznad Brodareva, u organizaciji mesne zajednice Orašac a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije Prijepolje i opštine Prijepolje Opstina Prijepolje održana je 53. Komaranska košija. Manifestaciju je svečano otvorio predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić.

„Više od pola veka, tačnije 53 godine, ova manifestacija traje, to dovoljno govori o njenom značaju. Ovo je jedina manifestacija u ovom kraju koja je opstala i verujemo da će nastaviti svoje trajanje. Opština Prijepolje će nastaviti da pomaže i dalje. Želja svih nas je da bude još masovnija i na tome ćemo raditi u budućnosti”, kazao je Popadić.

PROČITAJTE VIŠE:

Pored standardnih pet disciplina u kojima takmičari osvajaju vredne novčane nagrade ali i medalje, pehare i diplome, od ove godine uvedena je još jedna disciplina – Traktorijada od 60 i 90 ks, koja je privukla veliko interesovanje prisutnih.

„Sve je proteklo u najboljem redu i zaista mi je drago što je ove godine bilo izuzetno mnogo posetilaca koji su po prvi put tu, upoznali su Komaran i ovo prelepo sportsko nadmetanje i druženje”, kazala je direktorka TO Prijepolje Dragana Varaklić.

POVEZANE TEME:

“SRBIJA JE BOLJA ZA ŽIVOT OD AMERIKE!” Branka i Milan su rođeni u Čikagu ali su nedavno ostavili sve i došli da žive u Beograd! (VIDEO)

INTERVJU, DANICA CRNOGORČEVIĆ: Ponosim se time što me je vaspitao mitropolit Amfilohije! Evo kako je nastala pesma “Veseli se srpski rode” (VIDEO)

TESLI JE OTAC SVAKODNEVNO ZADAVAO OVE 4 VEŽBE: Zbog njih je bio natprosečno inteligentan!

Izvor: RINA
Foto: RINA

YOU MAY LIKE