Chicago, IL
37°
Sunny
6:01 am7:37 pm CDT
Feels like: 28°F
Wind: 14mph WNW
Humidity: 53%
Pressure: 30.25"Hg
UV index: 1
10 am11 am12 pm1 pm2 pm
41°F
43°F
45°F
46°F
46°F
SunMonTueWedThu
59°F / 41°F
66°F / 52°F
59°F / 41°F
46°F / 37°F
54°F / 45°F

Published 12 months ago

By Serbian Times

JOKIĆ RAZNEŽIO AMERIKU: Nikolin gest prema supruzi pokazao šta znači ljubav i poštovanje! (FOTO)

Jedan detalj sa patika srpskog košarkaša Nikole Jokića posebno je zapao za oko novinarima američkog „ESPN“, te su odlučili da posvete priču tome.

Naime, Jokić na svakom meču nosi burmu koja je vezana za pertle njegovih patika i na taj način pokušava da i na terenu drži porodicu blizu sebe.

Nikola Jokić i njegova supruga Natalija su se venčali 24. oktobra 2020. godine, a roditelj su postali godinu dana kasnije kada se rodila njihova ćerka Ognjena.

Košarkašima je zabranjeno da nose burmu i prstenje na prstima zbog mogućih povreda, te je Jokić pronašao sjajno rešenje da zaobiđe to pravilo.

Natalija i Nikola su jedno drugom podrška godinama unazad, a ljubav je počela još u rodnom Somboru.

O Nikolinim bravurama na terenu zna se otprilike sve, ali o devojci koju voli već osam godina ne zna se mnogo.

Ipak, srpski sportista je jednom prilikom za magazin „Gloria“ ispričao kako se te 2013. upoznao sa Natalijom Maćešić, koja je takođe iz Sombora.

„Preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvori, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili naredne pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije“, ispričao je Nikola.

Međutim, kad joj je Nikola konačno priznao šta oseća, lepa Natalija je ostala hladna. I to ga je zaintrigiralo.

„Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala“, otkrio je svojevremeno Jokić.

Nikola i Natalija su ubrzo uplovili u ljubav, ali usledio je izazov. On je tada išao u srednju ekonomsku školu, a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, gde je upisala psihologiju na jednom koledžu. Samo dva meseca pošto su počeli da se zabavljaju, ona je otputovala.

PROČITAJTE VIŠE:

Potom je i Nikolu košarka odvela u Ameriku, a tamo ga je verno bodrila i pratila i Natalija.

Nakon što su neko vreme živeli zajedno, njih dvoje su još za prošlo leto imali lepe planove. Naime, želeli su da se uzmu u junu, ali epidemija koronavirusa, nažalost, pokvarila je sve.

Prethodno se, još od početka prošle godine, pričalo da su Nikola i Natalija planirali da venčanje naprave u Somboru u junu. Šuškalo se tada da će gala svadba biti održana u jednoj vinariji u Somboru, kao i da će doći mnoge svetske NBA zvezde. To veselje iz snova odložila je korona.

Ipak, Jokić je uspeo da ostvari želju nešto kasnije, pa su se on i Natalija venčali na jesen 2020.

Zbog pandemije koronavirusa svadba je protekla u krugu porodice i najbližih prijatelja.

„Bila je to privatna zabava, iz poznatih razloga. Ona je uradila sve, bila je dobra žurka sa odličnom muzikom. Brak me neće učiniti boljim igračem“, našalio se nakon toga Jokić.

Ipak, čini se da je uz svoje dve devojke Nikola iz dana u dan samo sve bolji – u svakom smislu.

POVEZANE TEME:

“AMERIKA OSTAJE BEZ NOVCA”: Dramatično upozorenje američke ministarke finansija!

“SRBIJA JE BOLJA ZA ŽIVOT OD AMERIKE!” Branka i Milan su rođeni u Čikagu ali su nedavno ostavili sve i došli da žive u Beograd! (VIDEO)

INTERVJU, DANICA CRNOGORČEVIĆ: Ponosim se time što me je vaspitao mitropolit Amfilohije! Evo kako je nastala pesma “Veseli se srpski rode” (VIDEO)

Izvor: Zadovoljna
Foto: Printscreen Instagram @nuggets

YOU MAY LIKE