Chicago, IL
52°
Fair
6:36 am5:31 pm CST
Feels like: 48°F
Wind: 7mph N
Humidity: 47%
Pressure: 29.71"Hg
UV index: 3
3 pm4 pm5 pm6 pm7 pm
50°F
50°F
48°F
45°F
45°F
FriSatSunMonTue
45°F / 25°F
37°F / 32°F
55°F / 37°F
61°F / 52°F
64°F / 48°F

Published 1 year ago

By admin

SIGAL ČESTITAO ROĐENDAN PUTINU: On je jedan od najvećih svetskih lidera i najboljih predsednika ikada! (VIDEO)

Glumac Stiven Sigal čestitao je 70. rođendan ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i pružio podršku njegovom režimu.

“Danas je rođendan predsednika Vladimira Putina. Mislim da sada živimo u veoma, veoma teškom vremenu. On je jedan od najvećih svetskih lidera i najboljih predsednika ikada. Molim i nadam se da će dobiti podršku, ljubav i poštovanje koje zaslužuje. Nadam se da će sve nevolje koje se trenutno događaju uskoro biti gotove i da ćemo živeti u svetu mira”, rekao je 7. oktobra na dan Putinovog rođendana.

Njegova rođendanska čestitka ruskom predsedniku dolazi šest meseci nakon što je u Moskvi održana večera u Sigalovu čast. Na događaju, koji je održan povodom Sigalovog 70. rođendana, glumac je rekao gostima, među kojima su bile osobe koje su stavljene na popis sankcija EU kao odgovor na Putinovu invaziju na Ukrajinu: “Vi ste moja porodica i moji prijatelji. I volim vas sve i stojimo zajedno, u dobru i u zlu”.

Dugogodišnji Putinov prijatelj dobio je ruski pasoš 2016. godine, a nakon što je izrazio svoju podršku aneksiji Krima, 2018. je postao specijalni izaslanik Rusije u SAD-u. Sigal i Putin su u nekoliko navrata fotografisani zajedno, a veruje se da ih je povezala zajednička ljubav prema borilačkim veštinama. Glumac se 2021. pridružio nominalno opoozicionoj političkoj stranci Pravedna Rusija za istinu, piše Index.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: Wikimedia Creative Commons

YOU MAY LIKE