Connect with us

Amerika

SAMO U AMERICI: Na porodičnom izletu pronašli vreće sa milion dolara

Published

on

Porodica iz Virdžinije spakovala se i otišla van grada na izlet, prvi put od kada su ukinute mere zabrane kretanja zbog pandemije koronavirusa. Dok su vozili drumom, naišli su na dve vreće u kojima se nalazilo skoro milion dolara.

Automobil koji je išao ispred porodice Šanc obišao je na drumu vreću i nastavio, ali oni nisu uspeli. Nakon što su prešli preko vreće, zaustavili su automobil i, misleći da je đubre ili neki drugi otpad, pokupili je ne želeći da je ostave tu.

U blizini su videli sličnu vreću, pa su i nju pokupili i ubacili u svoj pik-ap.

Kada su uveče stigli kući, krenuli su da ih bace, ali su na dodir pomislili da je unutra pošta. Proverili su i otkrili da je reč o novcu.

Mnogo novca.

Šancovi su pozvali lokalnog šerifa, koji je utvrdio da se u vrećama nalazi skoro milion dolara.

U vrećama je bilo po nekoliko manjih, sa informacijama gde bi novac trebalo da bude čuvan.

„Unutar vreća nalazile su se plastične torbe koje su bile adresirane sa natpisom ‘sef za keš’“, rekla je Emili Šanc za televiziju WTVR.

Izvor: RTS Foto: WTVR

Continue Reading
Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ilija

    May 23, 2020 at 12:21 am

    Dobro veče vama Srbima u Americi ,želim vam reći da me je ganuo vaš izvještaj.Znam da su mnoge laži iznesene na račun našeg naroda.Uvjerio sam se koliki je stepen bestijalnosti Američkih televizija koje su sijale monstruozne laži o nama.Ja sam rođen u Tuzli u Bosni i hercegovini i doživio sam ovaj nesretni rat u kojem sam imao porodične gubitke.Želim vam reći možda i pomoći da razotkrijete laži CNN i njihove bestijalne novinarke Kristijan Amampur koja je iznosila gnusne laži o progonu Albanaca na Kosovu.Radi se o svjedočenju Makedonskih carinika na suđenju Slobodanu Miloševiću, taj snimak postoji u dokumentaciji Haškog tribunala a vjerzujem i u arhivama RTS i RTRS.njihovo svjedočenje je razotkrilo koliko je ta medijska kuća upletena u monstruozne laži bjelosvjestskih hohštaplera.Nadam se da ćete uspjeti pronaći taj snimak i dokazati Američkom javnom mjenju koliko je zla ta novinarka i ta televizijska kuća svojim laganjem nanijela našem narodu.Želim uputiti veliki pozdrav toj divnoj djevočici i njenoj porodici kao i svim Srbima u Americi ,Bog vas blagoslovio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement