Chicago, IL
63°
Clear
5:26 am8:07 pm CDT
Feels like: 63°F
Wind: 0mph NNE
Humidity: 70%
Pressure: 29.81"Hg
UV index: 0
5 am6 am7 am8 am9 am
61°F
61°F
59°F
63°F
68°F
SunMonTueWedThu
68°F / 59°F
84°F / 63°F
82°F / 63°F
73°F / 57°F
75°F / 57°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

SAMO NA BALKANU: Izvrdao plaćanje putarine 30 puta koristeći isti trik, filmska fora!

Da u Ginisovoj knjizi rekorda postoji kategorija za broj neplaćenih putarina, muškarac iz Čakovca bi definitivno bio u samom vrhu, ako ne i sam šampion, budući da je nekoliko desetina puta uspešno i prefrigano uspeo da ne plati putarinu.

Pred opštinskim sudom u Čakovecu, Hrvatska, podignuta je optužnica protiv neimenovanog muškarca starog 43. godine, a koji se tereti da je u 30 navrata uspeo da zaobiđe plaćanje putarine i to u periodu od aprila 2021. godine sve do oktobra 2022. godine.

Naime, njemu se na teret stavlja da je u tom periodu vozeći hrvatskim auto-putevima A1, A3 i A4, a da nije platio putarinu. Svaki put, prolazio je kroz naplatnu rampu. Zbog toga pred sudom će odgovarati za produženo krivično dela prevare.

Kako se navodi, on je prilikom ulaska na auto-put automobilom uzimao naplatnu karticu kojom se naplaćuje putarina, ali je nakon pređenog puta izbegavao plaćanje i to na prefrigan način, tako što je sledio vozila ispred sebe koja su već prolazila rampu na izlaznim naplatnim kućicama Goričan, Čakovec, Varaždin, Sveta Helena, Novska, Brinje, Zadar istok i Dugopolje.

PROČITAJTE VIŠE:

INTERVJU, DANICA CRNOGORČEVIĆ: Ponosim se time što me je vaspitao mitropolit Amfilohije! Evo kako je nastala pesma “Veseli se srpski rode” (VIDEO)

SRBIJO, BUDI PONOSNA! Naš Aleksa je jedini dva puta biran za studenta godine na čuvenom Prinstonu!

“SRBIJA JE BOLJA ZA ŽIVOT OD AMERIKE!” Branka i Milan su rođeni u Čikagu ali su nedavno ostavili sve i došli da žive u Beograd! (VIDEO)

Izvor: Blic
Foto: Blic/ Siniša Pašalić

YOU MAY LIKE