Connect with us

Amerika

SABOTAŽA TRAMPA UZ MAKARENU: TikTok tinejdžeri rezervisali ulaznice za miting u Talsi bez namere da zaista idu (FOTO)

Published

on

Američki predsednik je umesto pred milion prijavljenih ljudi, govorio pred svega nekoliko desetina hiljada republikanaca u Oklahomi

Donald Tramp je na prvom skupu od izbijanja koronavirusa koji je organizovan u Talsi u Oklahomi i koji je trebalo da bude jedno od najvećih predizbornih okupljanja na svetu, umesto pred milion prijavljenih ljudi, govorio pred svega nekoliko desetina hiljada republikanaca. Razlog za to su tinejdžeri koji su se registrovali za prisustvo na besplatnom mitingu, ali nikada nisu imali nameru da se pojave!

TRAMPOV POVRATNIČKI MITING U OKLAHOMI: “Mi smo stranka Abrahama Linkolna, najbolje tek dolazi!” (VIDEO)

TICTOC: Makarena ispred potvrde rezervacije za prisustvo mitingu

Poslednjih nekoliko dana traje hajka na društvenim mrežama, pre svega na TikToku, gde klinci pokazuju svoje rezervacije sa lažnim imenima, jednokratnim telefonima i email adresama otvorenim samo za tu svrhu.

Uz to, oni mahom igraju uz pesmu Makarena, koja je bila popularna devedesetih, a nije redak ni slučaj da ostavljaju komentare na Tviteru i Fejbuku zbog čega ipak neće moći da prisustvuju skupu u Talsi.

Njihovi klipovi postali su viralni, a ubrzo su u odbranu mladeži ustali i oni stariji, uz komentare da su fanovi korejske pop muzike i video snimaka sa TikToka uspeli da sabotiraju američkog predsednika i pretvorili se u generaciju koja se na kreativan način bori za ono u šta veruje.

Iz Trampove kampanje su saopštili da su za manjak interesovanja za dolazak na miting krivi mediji koji su zastrašivali narod, kako koronavirusom tako i nasilnim demonstrantima.

“Levičari se uvek zavaraju da misle da su pametni. Prijava za miting ne znači garantovano i ulazak na događaj, a nikome nije izdata stvarna ulaznica”, rekao je direktor za komunikacije kampanje, Tim Murtau

IZVOR: Bloomberg FOTO: Printscreen

Advertisement