Connect with us

Amerika

ROD BLAGOJEVIĆ OPTUŽIO DEMOKRATE: Oni kradu već godinama, ali nikada nisam video da kradu ovoliko!

Published

on

Bivši guverner Ilinoja Rod Blagojevič, u razgovoru za američki Newsmax, izjavio je da “Demokrate kradu na izborima već godinama”.

Na pitanje novinara da prokomentariše događaje u Filadelfiji, na šta je Blagojević odgovorio: “Ako me pitate da li Demokrate kradu glasove u Filadelfiji, isto je kao da me pitate: ‘Da li je Papa katolik”.

Blagojević je istakao da je krađa glasova od strane Demokrata u velikim gradovima kao što je Čikago praksa već godinama, praktično tradicija, ali i da nikad to nije video “u ovoj meri”.

“Ovo je indikator koliko je to rasprostranjeno. Ne mislim da je ograničeno samo na Filadelfiju. Instinkti mi govore da se to događa u Atlanti, Detroitu, Milvokiju i Las Vegasu”, objasnio je Blagojević.

Blagojević je optužio Demokrate za “besramnu noćnu pljačku glasova” koja se odigrala na predsedničkim izborima u Americi.

“Oni ne kradu samo od Donalda Trampa. Oni kradu od nas”, ispričao je Blagojević i dodao: “Ako ustanete protiv tog sistema, uništiće vas. Tako su mene uništili”.

Pogledajte VIDEO:

Izvor: The Serbian Times
Foto: Printscreen YouTube / Newsmax TV

Advertisement