Connect with us

Amerika

RAT DONALDA I ILONA: Mask tvrdi da je Tramp prestar da vodi SAD, a bivši predsednik da je milijarder glasao za njega!

Published

on

Donald Trump pojačao je napade na izvršnog direktora Tesle Ilona Maska, nakon što je Mask rekao da je Trump prestar da postane sledeći američki predsednik i da bi Trump trebao “otploviti u zalazak sunca”.

Bivši američki predsednik je rekao da ga je Mask molio za državne subvencije, u poruci na svojoj aplikaciji za društvene medije, Truth Social.

„Kada je Ilon Mask došao u Belu kuću tražeći od mene pomoć za sve njegove brojne subvencionisane projekte, bilo da se radi o električnim automobilima koji ne voze dovoljno daleko, automobilima s autopilotom koji se sudaraju ili raketama koje ne stižu nigde i bez kojih bi subvencija bio bezvredan, rekao mi je da je veliki obožavatelj Trampa i republikanac. Mogao sam reći ‘baci se na kolena i moli’ i on bi to učinio“, napisao je Tramp.

Kao odgovor, Musk je tvitao „Lmaooo“ – skraćenicu za umirem od smeha.

Musk je rekao: „Ne mrzim tog čoveka, ali vreme je da Trump obesi šešir i otplovi u zalazak sunca“.

Musk je ranije rekao da je sklon da podrži guvernera Floride Rona DeSantisa za predsednika 2024. i ocenio da bi DeSantis lako pobedio predsednika Džozefa Bajdena na izborima.

Maskove primedbe bile su odgovor na komentare koje je Tramp izneo na političkom skupu gde je Muska nazvao vrhunskim muljatorom jer je tvrdio da nikada nije glasao za republikance do juna ove godine.

“Kazao mi je da je glasao za mene”, rekao je Tramp.

PRATITE NAS I NA INSTAGRAMU:

Izvor: N1
Foto: Printscreen Twitter @piersmorgan; YouTube Insider News

Advertisement