Chicago, IL
39°
Sunny
6:34 am5:32 pm CST
Feels like: 34°F
Wind: 8mph NW
Humidity: 73%
Pressure: 29.74"Hg
UV index: 0
9 am10 am11 am12 pm1 pm
41°F
43°F
45°F
45°F
45°F
SatSunMonTueWed
36°F / 32°F
55°F / 36°F
61°F / 52°F
64°F / 28°F
37°F / 27°F

Published 1 year ago

By Serbian Times

RADNICA RESTORANA PRIMILA POZIV OD BAJDENA: O moj Bože! Šta se dogodilo? (VIDEO)

Voditeljka hvaljenog i nagrađivanog restorana Goustburger u Vašingtonu u Sjedinjenim Američkim Državama Britani Spadi trebala je u utorak biti pošteđena posla, piše Vašington post.

Onda je stigao poziv suvlasnika Goustburgera Džoša Filipsa. Filips je Spadi zamolio da dođe na posao kako bi kolegama pomogla da se nosi sa gužvom koja će nastupiti zbog dolaska poznatog gosta.

Spadi tada nije znala da joj je Filips nešto prećutao. Suvlasnik Goustburgera u sredu Vašington postu rekao da je sve isplanirano kako bi upravo Spadi primila narudžbu od predsednika SAD-a Džoa Bajdena.

Naime, Bela je kuća taj poduhvat u utorak dogovorila sa Filipsomm i njegovom suprugom Keli.

„Zaslužila je taj poziv“, rekao je Filips.

Niti on niti njegova supruga, nisu rekli Spadi ko će nazvati restoran. Samo su joj rekli da je poziv koji će primi važan. Spadi je rekla da je mislila da će je nazvati gradonačelnica Vašingtona Muriel E. Bouser ili neko iz domena pop kulture. Nije očekivala da će s druge strane telefonske linije biti američki predsednik.

Bajden je restoran nazvao nešto iza 13 sati. Spadi se smrznula.

„Uhvatila me trema kada sam se javila na telefon. Inače nisam takva. Čim sam čula njegov glas, pomislila: ‘Nemoguće! Nemoguće! Nemoguće!‘“, rekla je Spadi.

Radnica Goustburgera rekla da je da je odmah znala ko je zove. Nije se Bajden, kaže, morao ni predstaviti.

Bajden je naručio jedan „goustburger“ sa slaninom i američkim sirom, ali bez „strašnog“ umaka te jedan obični „goustburger“ sa sirom, ali bez umaka. Sudeći prema fotografiji koju je Bela kuća objavila na Tviteru, Bajdenu je otišao burger sa slaninom, a potpredsednici Kamali Haris čizburger.

Bela je kuća kasnije objavila videozapis poziva. Biden je u videu tvrdio da je Goustburger jedna od 10,5 miliona malih firmi koje su pokrenute zahvaljujući njegovim politikama.

Spadi nije marila za politiku kada je primala Bajdenovu narudžbinu. Bilo joj je važno da je ne zbrlja.

„Imamo osećaj kao da me pitao kako sam… Kad vam kažem da sam se smrznula, smrznula sam se… Bilo mi je neugodno koliko sam se smrznula. Rekla sam sebi: ‘Nije kao da je tu ispred tebe, a ti prtljaš po računaru. Samo uzmi narudžbinu. Ne želiš pogrešiti’“,rekla je Spadi.

„Činilo mi se kao da želi popričati sa mnom. Bila sam jako nervozna. Zbunila sam se. Rekla sam mu da mu želim ugodan dan“. dodala je Spadi.

„Nakon što je spustila slušalicu, bilo je urnebesno. Tresla se. Govorila je: ‘O moj Bože! O moj Bože! Šta se dogodilo?‘“, prisetio se Džoš Filips.

Keli Filips je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram takođe objavila reakciju Spadi.

Bela je kuća rekla da Bajden i njegova supruga Džil često jedu u malim restoranima.

POVEZANE TEME:

LACIO I BOLONJA JOŠ JEDNOM SE OPROSTILI OD MIHAJLOVIĆA: Arijana zaplakala pred punim stadionom!

TRAGEDIJA NA ALJASCI: Polarni medved upao u selo, ubio majku i bebu!

HEROJ IZ NOVOG PAZARA: Rizikovao život da bi spasio komšiju iz nabujale reke!

Izvor: Nova.rs
Foto: Printscreen Twitter

YOU MAY LIKE