Chicago
70°
Partly Cloudy
5:18 am8:17 pm CDT
Feels like: 70°F
Wind: 4mph NE
Humidity: 54%
Pressure: 30"Hg
UV index: 3
WedThuFri
81/64°F
81/63°F
77/61°F

Published 2 months ago

By Serbian Times

UVEK PROVOKATIVNI: Hrvatski bend Let 3 predstavio traktor s kojim ide na Evroviziju!

Grupa Let 3 postala je prava senzacija nakon što su njeni članovi u februaru traktorom došli u Opatiju. Za Pesmu Evrovizije odlučili su da naprave novi traktor, i to zlatne boje.

“Nameravamo da idemo sa njim u Liverpul”

Nakon što su se članovi grupe vratili iz Tel Aviva, danas je u podne u Kastvu predstavljen njihov električni traktor kojim planiraju da osvoje Liverpul, a Mrle i Prlja su se pred masom provozali novim traktorom. “Sa njim nameravamo da idemo u Liverpul na Pesmu Evrovizije. Inače, traktor je zapravo simbol transhumanizma. Zlatni traktor, električni traktor… Više ne koristimo fosilna goriva. Borimo se da sačuvati prirodu“, rekli su.

„Čovek je u današnje vreme najbliži iskorenjivanju gladi u svetu uz pomoć tehnologije i zdravog razuma, iskorenjivanju gluposti, odnosno pre svega… Tehnologiju samo treba usmeriti u pravom smeru u smislu da nije koristi u ratne svrhe, ali u korisne svrhe“, dodaju. Kažu da će do Liverpula ići drumom i teleportacijom.

Mrle i Prlja su se pred masom provozali na svom novom traktoru. “Sa njim nameravamo da idemo u Liverpul na Pesmu Evrovizije. Inače, traktor je zapravo simbol transhumanizma. Zlatni traktor, električni traktor… Više ne koristimo fosilna goriva. Borimo se da sačuvati prirodu“, rekli su.

„Čovek je u današnje vreme najbliži iskorenjivanju gladi u svetu uz pomoć tehnologije i zdravog razuma, iskorenjivanju gluposti, odnosno pre svega… Tehnologiju samo treba usmeriti u pravom smeru u smislu da nije koristi u ratne svrhe, ali u korisne svrhe“, dodaju. Kažu da će do Liverpula ići drumom i teleportacijom.

Na prezentaciji traktora govorio je i Zoran, čovek koji je napravio traktor. “Nadam se da sam uspeo da napravim pravi pištolj protiv ljudske gluposti. Trebalo mi je dvadesetak dana da ga napravim”, rekao je on.

Navijači u Tel Avivu urlali su “ŠČ!”

Inače, Let 3 je ovih dana bio u Poljskoj i Izraelu na promo turneji uoči Pesme Evrovizije, a ljubitelji takmičenja su ih srdačno dočekali.

“Iznenađeni smo. Uopšte nismo očekivali da ćemo pobediti na Dori, sve što se dešava je prilično čudno. Ovo je prosto neverovatno. Svi pevaju, reči su jednostavne i ljudi ih pamte. Svi viču ŠČ!” rekao je Mrle danas na predstavljanju traktora.

Podsetimo, članovi grupe Let 3 su već rekli da se zalažu za očuvanje prirode i da su se zato odlučili za električni traktor.

“Mi smo veliki borci za očuvanje prirode, a povodom odlaska na Evroviziju pravimo električni traktor, odnosno ‘zlatni’ traktor. Zlatan je jer koristi samo struju i radi samo na obnovljivu energiju. izvori.Nećemo više da se vozimo na fosilna goriva jer to uništava prirodu rekao je Mrle.

HRVATI IPAK VOLE “CAJKE”: Bend Let 3 podržao srpske pevače, a pridružili se i ovi gradonačelnici!

USTAŠAMA U INAT: Hrvatska poslanica pocepala „srpsko stablo“ i postala heroj dana!

HRVATSKA PREŠLA NA EVRO: Plaćanje u kunama još 14 dana. Zamena valuta po fiksnom kursu do kraja 2025.

Izvor: Index.hr
Foto: Printscreen Index.hr

YOU MAY LIKE

"NIJE BIO TAKAV, PROMENIO SE U PUBERTETU": Ispovest majke dečaka koji je izvršio masakr u školi!
NEPONOVLJIVI VLADIKA NIKOLAJ: Svetac koji je zadivio Evropu i izazvao duhovno buđenje Srba!
MLADI SRBIN NA TRAGU VELIKOG IZUMA: Vidak je doktorand i dobitnik nagrade "Mihajlo Pupin", njegov trojanski konj mogao bi biti lek za rak! (FOTO)
NAJBOLJE PRISILNO SLETANJE U ISTORIJI: Pad bez ijedne žrtve! (VIDEO)
OGLASIO SE ROLAN GAROS: Evo da li će Nole biti kažnjen zbog poruke "Kosovo je srce Srbije"!
BOŽIJE ČUDO U MISURIJU: Otkopali grob časne sestre i ugledali neverovatan prizor! (VIDEO)
"IZGUBLJENA ZEMLJA" POKORILA KAN: Srpski film sniman u Ribnikaru nagrađen ovacijama i aplauzom publike! (VIDEO)
PRIJATELJI PORODICE UBIJENE DEVOJČICE IZ FRANCUSKE: "Hteli su da im deca odrastaju u sigurnoj okolini.."